Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 28. september 2013

Scream if you wanna go faster!

Jeg har aflyst Jonnas besøg i dag. Det var ellers noget, jeg havde set frem til. Men René har det skidt. Så skidt, at han ikke engang kan magte at der er nogen her, selvom han ikke behøver at deltage. Det er noget skidt. Jeg ser kun sort på fremtiden.

Men musikken må jo holde mig oppe, tænker jeg. Denne sang var jeg helt forelsket i en overgang. Den er også fed. Jeg synes stadig at den er cool!



(hvis du vil se videoen, som er absolut sær, så klik her )

(hvis du vil se, hvordan hun så ud, mens hun var i Spice Girls, som var pigebandet, hun var i, før hun lavede musik alene, klik her )

2 kommentarer:

  1. Hej, Rikke. Håber du har det godt. Også selvom det er lidt ærgerligt med Jonna.
    Jeg fik rettet på den der tekst "Show time", som du godt kan lide, da der var utrolig mange smertefulde fejl. Tænkte du sikkert vil værdsætte det.

    Vi snakkes ved, Rikke.

    SvarSlet
  2. Jeg har det faktisk virkelig dårligt, men jeg gør det, jeg plejer at gøre, når det er allerværst: jeg sover. Så jeg har sovet fra omkring 12 til ca. 15. Og nu lytter jeg til musik, som jeg håber kan trylle mig ud af det her helvede. Hvis bare det var "kun" mig selv. Det har jeg klaret før, det har jeg klaret hele mit liv. Men det er også René. Det er mest René - og hans problemer er der intet at gøre noget ved. Det er sådan, som det er, og det bliver kun værre med årene, for det er en arvelig form for gigt, han har. Hans mormor havde den, hans mor har den - og nu har han den.

    Jeg var jo nødt til at aflyse Jonnas besøg fordi René havde det skidt. Jeg har udsat det til næste fredag. Men inderst inde ved jeg godt, at der kan han heller ikke. Jeg er kommet frem til, at så må Jonna komme her for at besøge mig. Ikke René og mig. Men mig. Jeg er også nødt til at have noget pusterum engang imellem, for det er mig, der "passer" ham til dagligt. Laver mad til ham, sørger for at han hele tiden har noget at drikke, vasker hans tøj, og jeg sørger for at vi har mad i skabene. Jeg sørger for, at han kommer ud at bevæge sig i hvert fald 2-3 gange om ugen. Jeg trænger til pauser indimellem, og skal ikke kun være når jeg sover. Ellers må jeg lave en "Rikke-tid", hvor jeg f.eks. sætter 1 eller 2 timer af om ugen til at sidde for mig selv uden at skulle lave mad eller noget andet. Eller er det for meget? 2 timer? Skal jeg tage kun 1 time?

    Åh. Hvis verden dog ikke var så kompliceret, som mange millioner af mennesker har sagt før mig. Det gælder stadig.

    SvarSlet