Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 8. september 2013

Sommerfregner!

Jeg har næsten fået tømt mine ben for vand. Almost. Mit hårtab er ikke tiltagende, men det er der stadig. Jeg kan ikke køre fingrende igennem uden at  få en tot hår med.

Jeg har altid haft et stort og smukt hår, men det bliver tyndere og tyndere. Jeg får flere og flere muskelsmerter. Men OK - så længe mit hår ikke falder helt af... eller noget... :S Det er jo tydeligvis kaliumtabletterne, der gør det, eller bare kaliummangel generelt. Don't know, don't care. Det her skal løses, og det skal det hurtigst muligt.

Jeg har det - ud over det - fint :) Jeg elsker sådan set bare livet, utroligt nok, og jeg... er søvnig. Jeg har været lidt over en halv time om at skrive dette indlæg. Længere, hvis man regner den tid, routeren var slukket. Det er trist. Men hey -  mon  ikke det nok skal gå? Haha.

René har fået sommerfregner, og han er noget så dejlig at se på! Mere end sædvanligt. Han er højst uimodståelig. Hehe. Dejlige knægt. På 37 ;)

Ej, undskyld denne brokke-blog. Jeg har fandeme brug for at remse alt det dårlige op, for jeg er virkelig træt af det efterhånden. Det gør mig sindssyg på øverste etage!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar