Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 3. september 2013

I shall see you tomorrow (if you'll follow my blog, please, please?)

Bitch, please! Er det virkelig så vigtigt for dig at være "The Fonz"? Hende, som sætter dagsordenen? Ærligt, så virker det ærligt talt som et ynkeligt forsøg på at være det mest interessante menneske i verden! Du skræmmer mig ligefrem med din latterlige trang til at mase dig frem. Og hvorfor? Ingen står dig i vejen, og alligevel sparker du alle ned på vej til toppen? Hvorfor? Bare for at vise at du kan? Igen; bitch, please! Du er et usselt menneske, og det vil du - højst sandsynligt - altid være. Sådan er det. Du har ikke svaret på livets store spørgsmål, selvom du gerne vil tro det. Du er faktisk  ret ynkeligt. Men; jeg sætter ikke en kæp i dit hjul. Det klarer du helt selv, på din dejlige, charmerende måde at være på.

Jeg har noget så eftertrykkeligt kolde fødder, mine fingre er iskolde, og selvom lejligheden er 25,1 grader varm, føles det som en fryser. Jeg vil tænde for mine lortevarmeapparater, men sør'me om de irriterende ejendoms-fidelidutter har tændt for fyret endnu, så jeg kan IKKE sætte varme på! Uacceptabelt! Jeg er træt af at det altid skal være så koldt i den her lejlighed. Anna får sig et chok. Yikes. Men ok - hun har gulvtæppe på. Så hos hende er det nok ikke så slemt :)

Jeg skal i seng klokken 23 i dag, hvis jeg skalstå op klokken 7 og være fastende. Røv. Mon ikke jeg skyder den til midnat og står op klokken 8? Langt federe! Eller tyndere ;) - hehe. Sikke vittig jeg dog er! Det er jo lige til en gammel dansk film :)

Jeg elsker IKKE at tage medicin, men hold ferie hvor er det blevet lettere efter jeg har fået lamotriginen sat fast til Actavis. Det er dem, der har de lettest synkende piller. Så nu har jeg faktisk slet ikke noget problem med dem længere. Tidligere på aftenen gik jeg i vild panik og begyndte at græde fordi min journal var blevet forlagt, og jeg har alle mine prøvesvar, skemaer og updates og den slags, derinde. Jeg kunne fandeme ikke finde den nogen steder! Til sidst måtte jeg sgu søge på hele D-drevet, og fandt i Musikmappen?! Hvorfor - og hvornår - fa'en har jeg flyttet den derind?! Men nu er den tilbage, hvor den hører hjemme :)

Jeg føler en trang til at kradse. Bare rigtig kradse og kradse. Men jeg har lovet René at lade være, og jeg skal selvfølgelig holde, hvad jeg lover - ellers er det dårlig stil. Og det var nok med Anna. En plet på min straffeattest, et klip i kortet, fordi hun faktisk blev ked af det :'(

Hav en god aften! Hygge to the max, and I'll see you tomorrow (Maybe)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar