Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 5. september 2013

Okay-okay

Okay, okay. Sagen er den, at jeg har fundet på en lidt lettere blog-metode, som kan du engang imellem :) Nej, altså, det er ikke MIG der har fundet på den, det er idé jeg har stjålet fra en anden.

15:07 René har lige fået en sms, og jeg er lidt nervøs for, om det er Katja der har skrevet og fortalt ham om psykosen. Det passer mig dårligt lige nu.

15:10 Kan ikke vente længere, og spørger René hvem sms'en var fra. TDC. Jeg håber at Katja holder tæt. Det var en pissedårlig idé at fortælle hende om den. Dammit. Jeg tænker mig sgu aldrig om!

15:14 Opdaterer med ro i sindet min menstruationskalder til 2013.

15:16 Tjekker Youtube for Jonny Langs "The Levee" og bliver irriteret over at jeg ikke kan finde den, fordi det er på en af de plader af Jonny Lang, Psh!

15:22 Tænker "Hvorfor lytter jeg til det?" og skifter Ugly Kid Joe ud med Jason Derulo. Første nummer: "I'm Ridin' Solo", fordi jeg kom til at scrolle for langt, da jeg ville scrolle op til Jonny Lang. Han må komme efter. Det er alligevel kun 3-4 fede sange på Jason Derulo pladen :)

15:34 Laver mad til René

15:44 Læser e-mail fra Katja. Hun forstår. Pyha, Jeg er off the hook. Eller sådan noget.

15:45 svarer på Katjas email

15:47 Poster dette indlæg med forsinkelse, fordi jeg trykkede på en forkert tast og åbnede et forkert vindue, og nu er der en ny e-mail fra Katja!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar