Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 4. september 2013

Bla Bla Bla

Åh! Jeg glæder mig (som den eneste?) til at komme i overgangsalderen! Jeg magter simpelthen ikke de her smerter, det er jo ikke bare i livmoderen, det er hele understellet, og det gør fandeme ondt! Tag nu lige og ynk mig lidt! Ej, okay, det gør jeg vist ret godt selv, hm? Hehe.

Jeg har lokket René til at gå ind hos naboen. Javel ja, hun er 75 år gammel, men det er ikke mig. Ikke MIG. Så ser han da en anden. Et andet menneske. Jeg ved godt, at hun ikke kan gøre det ud for et "slæng", men altså... han mangler noget andet i sit liv. Og når man ser på det med øjne med smuk makeup, er mascaraen nok mig, der gerne vil være lidt alene fordi jeg har så satans ondt og ikke gider at blive snakket til. Jeg er normalt ikke sådan... Jeg ændrer mig normalt ikke under menstruationen, men det må jeg jo så gøre denne gang, siden jeg har smidt René ud.

Jeg kunne da egentlig godt spise en tebirkes, tænker jeg lige. Og en bakke spanske jordbær.

Jeg synes i øvrigt at det har været en halvdårlig dag. Men også en halvgod dag - og det er jo 50/50. Så kan man selv vælge. Jeg er træt. Jeg burde gå i seng, men klokken er like... kvart i ni, og jeg skal ikke i seng før 22, for så vågner jeg i nat og kan ikke sove hele natten igennem, og så skal jeg tilbringe hele min torsdag med at sove. Den slags dage hader.

"Hvor cool skal man være før de dumme nyser?" - hehe. Tak til Østkyst Hustlers. "Man ser tit hvordan der bliver smidt rundt med natriumklorid, men jeg gider ikke at lide med de folk der går og glider, for desværre er det ret besværligt, selvom det sikkert lyder blæret, at man altid strøer med salt de steder hvor jeg har været" - Haha. Det er sgu fedt. Lidt "Måske lyder det blæret at man altid strøer med salt de steder hvor jeg har været". Den er god.

René sagde, inden han gik, at jeg skal beslutte mig for, om jeg vil gå en aftentur. Men jeg tror det bliver et nej i dag. Jeg ville ellers gerne. Eller; det lyder som en god idé for kroppen og hovedet, men jeg tror sgu ikke at mit underliv er helt enig. Jeg har altid fået at vide: "motion mindsker smerterne". Den kvinde eller mand, der har udtalt eller nedskrevet det, har vist ikke prøvet at være ramt af voldsomme smerter. Mine smerter er altid blevet værre når jeg bevæger mig, og mest irriterende af alt: det er med til at jeg bløder endnu mere, og jeg bløder RIGELIGT i forvejen.

Jeg er smuttet..

Rikke signing off for now

Ingen kommentarer:

Send en kommentar