Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 2. september 2013

Though the story ain't that funny...

... There was once when I had money.

Jeg har temmelig ondt i mit hjerte, så jeg tør ikke helt at lægge mig ned og sove... Hvordan mærker man, hvis det pludselig står af? Og mine skinneben gør også ondt.

***

Okay, jeg har sovet,og jeg er våget op uden ondt nogen steder, andet end i den (lidt for ofte) forvredne ankel. Dejligt nok :) Til gengæld er jeg vågnet op til en sauna, jeg ved fandeme ikke hvad René foretager sig herinde, når jeg sover. 

Han sagde til mig i går, at jeg ikke har særlig meget makeup, og at jeg burde have nogle flere farver. What the hell?! Er jeg ikke pæn som jeg er, eller hvad sker der? Men okay, jeg vil gerne have mere makeup, det er da slet ikke det, men lige frem at blive beordret til det... hold da op, altså... Ej. Jeg tror ikke at han mente det på den måde. Det kan han umuligt have gjort. Så er han da en pisseled mand!

Haha. Jeg ved godt, hvorfor han sagde det, jeg overdriver bare og lægger lidt "ekstra" på. Det er fordi han elsker at se på de dér makeup-tutorials på Youtube, jeg mener endda at han abonnerer på nogle af dem. Det er fordi han er fascineret af metoden, og hvordan de helt kan ændre deres udseende med makeup. Hvordan en normalt udseende pige kan blive den smukkeste kvinde i verden, bare ved hjælp af makeup. Så har jeg vist på et tidspunkt sagt, at jeg har meget makeup, og så sagde han så i går, at det har jeg ikke.  Men jeg bruger de samme farver. Bronze, lyserød, lilla, limegrøn, mosgrøn, sort, bordeaux, og så har jeg lige købt en sandfarvet. Eller beige. Jeg ved faktisk ikke, hvad den farve hedder. Farven ligner vådt sand. Det er dem, jeg altid bruger. Nå ja, og så en hvid perlemor til under brynet. Men alligevel... Jeg synes jeg har pissemeget makeup. Men fordi meget af det er i paletter, tæller det åbenbart ikke med... :S
Det her er 3 af de farver, jeg bruger mest, og så den grønne. Jeg synes ikke, at det er et problem.

Nå. Nok snak om makeup (og halvdårlige billeder). Jeg har fået en bakke vindruer og de dér lækre para... et eller andet (ferskner af en art) af Anna, superlækkert! Det er sjovt, for jeg får noget stort set hver dag - men René får aldrig noget. Hehe. sådan er det jo at være favoritten ;) Ej, det er jeg ikke. Men det er dejligt at hun tænker på mig :)

Jeg har (er stadig, tilsyneladende) været psykotisk i nogle dage, og kan ikke finde rundt i de skide datoer. Jeg er langt inde i december, og jeg kan ikke forstå, hvorfor ingen butikker har julepyntet, men René siger at det er fordi det er ... øhm.. September, og at der stadig er nogle måder til december. Men fordi jeg ikke kan finde rundt i lortet, er jeg kommet til at give René bryllupsgaven. Så nu er der ikke noget, når det er 1. november. Det var den 24. november, han fik den. Nej, sludder, august. Det er selvfølgelig irriterende. Men hvad fanden skal jeg gøre! Det er sgu godt at jeg har en kalender.

Jeg fryser godt nok helt ude i ekstremerne - men vi har også haft vinduet stående åbent mens vi spiste, og det sidder jeg jo lige ved siden af. Og det er koldt. Efteråret kom med datoen i år :) Det bliver en hård vinter. Dejligt udenfor, nederen indenfor. Jeg skal SÅ meget have købt mig nogle sutsko! René skal også have nogle. Han render rundt i mine ældgamle, zebrastribede sutsko, som efterhånden er hullede på snuden. Men ok; sålen holder. Jeg vil have noget med for. Det kunne være totalt awesome. Så jeg skal sikkert på jagt i Kvickly. Jeg må holde øje med, hvornår de begynder at sælge den slags. Jeg er bare meget sjældent i Kvickly. Skodbutik. Jeg skal derind i morgen, men jeg finder nok ingen sutsko dér. Det er nok lige en tand for tidligt på året. Mine tæer kan bare ikke lide at være kolde, og de er ALTID kolde. Jeg burde være født med sutsko på.

For søren, det er svært at sidde her og lade som ingenting, når jeg ved at der ligger en masse lækker frugt i køkkenet. Jeg vil gerne gemme det til senere, men jeg ved godt, at det er til grin at tro at jeg kan holde så lang tid. Jeg vil straks gå ud og skylle mine vindruer (det lyder lidt perverst, gør det ikke?) og et par af de dér paraguayer. Eller noget i den stil. Jeg finder lige ud af, hvad de hedder :) Paraguayos ferskner. De smager satanedeme godt!

Jeg gider ikke at skrive mere nu. Jeg håber at jeres mandag aften er rigtig hyggelig :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar