Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 1. december 2013

En lang smøre om alt og intet - for den skal være der

Jeg fået en samlet adventsgave fa René, for alle fire søndage, i nat. Et par minutter over midnat. Jeg har fået "Audials One" som er et musikprogram, jeg skal bruge på min PC. Mega-awesome! René fik sin  første gave i nat også, "Jul på Vesterbro", og han blev megaglad. Jeg vil, fremover, give ham gaverne om morgenen.

Men jeg har ellers gået og fantaseret lidt om, hvordan min nye frisure skal se ud. Yeah - jeg klipper sgu håret af. Jeg vil have pagehår. Jeg skal have det i omkring samme længde som min tatovering i nakken, og så skal det gå skråt ned foran, så jeg får sår en skrå page med  langt 'pandehår'. Jeg har i hvert fald forestillet mig, at det bliver den frisure :) Jeg regner med at blive klippet i næste uge, eller i næste uge igen.

Ellers kan jeg da sige, at jeg - på grund af utrolig lidt nattesøvn - har taget en lur, som jeg vågnede fra 20 i syv. René sover med. Jeg vækker ham, når klokken bliver syv - vi skal jo ikke spise ved midnats tid. Eller er det bare mig, der er af den mening?

Jeg har ikke fået skiftet plaster siden Birgitte lagde et på i fredags. Jeg er 'just a tiny bit' bekymret. Det er længe at gå rundt uden rent plaster, er det ikke? Det burde være skiftet i dag. Men Birgitte kommer i morgen. Så ordner hun det :)

Kæft, hvor har jeg hovedpine. Er du så færdig!!! Jeg skal sgu da vist have nogle hovedpinepiller! Jeg stoppede med penicillin i går. Og sør'me om jeg ikke kan mærke det mudre i halsen allerede. Haha. Just my luck. Nej, det er fordi jeg lige er vågnet. Jeg satser i hvert fald på det ;)

Jeg er stadig plaget af mine kæbesmerter. Hvornår mon de går væk? Haha. Alt går bare galt her i december, hvor man ellers vil være lidt ekstra rask, så man ikke ligger i sengen juleaften. Hvis jeg lægger mig syg juleaften, og bliver nødt til at blive hjemme, vil jeg skyde på, at René også bliver hjemme, og det er simpelthen så synd for ham. Jeg ville nok tvinge mig til at tage afsted, hvis sygdommen var på et plan, hvor jeg kunne det, og så bare vente på at kunne komme hjem igen. Jeg vil sgu ikke ødelægge Renés jul mere end jeg allerede har gjort, ved ikke at være der.

Nå. Klokken rundede 19:00, og jeg må hellere få gang i sørøveren derovre. Tak fordi du læste med :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar