Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 15. marts 2014

Afsvedne smagsløg, håb om kedelig mad



Nej, hun er ikke i gang med at rulle rundt.
Hun lå faktisk sådan her i næsten en halv time.

Haha. Bøllemis.
(Ja, Bøllemis!)

Jeg kan slet ikke se mig selvsom "bagemester" herhjemme, men jeg har lovet mig selv at jeg vil gøre mere ud af det dér med sundt, groft brød, og jeg vil også til at lave anderledes mad igen. Vi sidder fast i det samme hele tiden. Det er på tide at udvide vores "horisont" lidt. Så jeg må mande mig lidt op og komme i gang med madlavningen. Haha.

Fuck, jeg er træt.. Jeg sidder og sover. Burde gå i seng. Jeg kunne sgu godt drikke en kop te. Men jeg har drukket al vores te. Det er også for dårligt, at der ikke er blevet købt noget nyt. Men jeg har vist sådan noget kakao i breve, man bare lige skal blande op med kogende vand. Jeg må lige ud i skabet. "Så må jeg se om jeg kan komme ud igen" - Ho ho ho; hvilken humor. :/

Men jo, og nu sidder jeg med varm kakao. Så kan jeg måske holde mig gående lidt længere? Jeg har ikke fået spist noget i dag, måske er det derfor. Jeg har ikke spist i et døgns tid, måske 23 timer. Jeg smagte på nogle chips i går, spiste en håndfuld. De var ikke lækre. Jeg burde spise noget nu, men jeg tror ikke, at jeg er sulten, selvom jeg har fået meget mavesyre til at drikke sodavand, som jeg ellers normalt drikker. Jeg har sådan set også for meget mavesyre til kakaoen. Pillerne i morges var en bitch. Om 2 timer skal jeg tage et læs mere. Jeg regner med, at jeg nok skal få spist noget inden da. Jeg ved godt nok ikke helt hvad, men der er nok noget, jeg kan få lyst til :)

Jeg har hermed færdiggjort min kakao, og kan nu konstatere, at jeg ikke er specielt træt længere. Jeg troede faktisk, at netop kakao ville sløve mig lidt - men sukkerindholdet har åbenbart gjort noget for mig. Fair nok. Jeg er i hvert fald vågen igen. Emma er flyttet permanent ind i sin transporter og nægter at komme ud...? Hvad mon der er sket hende i nat? Er der nogen af os, der har været stride? Eller i går aftes? Hun er totalt menneskesky i dag. Det er mærkeligt, for det plejer at være helt modsat. Jeg undrer mig lidt over det. Der må næsten være sket noget. Har hun ondt et sted, mon? Er jeg for pylret? Nuvel, ja, ikke min kat, men alligevel? Hun er hos mig lige nu, og så skal hun have det godt. Så jeg tænker på, om hun mon er kommet tilskade i løbet af i går aftes eller i nat. Jeg er bekymret.

Jeg har forsøgt det dér med eyeliner igen i dag, men kohl, for jeg kan slet ikke med den flydende, og jeg har fået et forfærdeligt resultat ud af det! Det er simpelthen så forfærdeligt at se på, at jeg næsten  lukker øjnene hver gang jeg får set på mig selv i et spejl. Derfor vil jeg ikke sætte et billede ind her. Men tro mig, det er ren katastrofe! Det er utroligt, at jeg aldrig lærer det! For dårligt! 

Men selvom jeg ikke har fået spist så meget og ikke har lyst til det, har jeg da formået at brænde min tunge af. Haha. Nul-dut smagsløg tilbage. Jeg håber at vi skal have noget megakedeligt aftensmad i dag! Hehe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar