Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 6. marts 2014

Gammel og fyldt med selvynk! - Haha

Hvorfor er jeg så gammel at jeg ikke kan klare at ordne mit eget køkken? Skylle af efter en ganske almindelig madlavning, lige sådan tørre bordene af... Jeg er helt kaput, min ryg er totaltskadet. Jeg har intet - INTET - at byde på. Okay, okay, det er derfor jeg har fået tilkendt rengøring fra kommunen, men jeg burde kunne klare det selv, altså... Jeg er 33 fucking år. Det lyder bare så vildt. 33 år. 33.

Nå. Men de tre ryglidelser, jeg har, gør det ikke nemmere, plus at jeg har slappe rygmuskler og en million myoser. Det er bare for meget smerte, altså, jeg vil ikke på fast smertestillende, som René jo er. Servicemedarbejderen skulle komme fredag, men vi er ikke hjemme, så hun kommer på tirsdag i stedet for. Lige nu er det ekstremt rart, fordi vi - som en ekstra "bonus", som vi kun betaler 19 kroner for - får vasket vores tøj. Både vasket og tørret - hvis der er tid, også lagt sammen. Det er fornemt. Om 2 måneder frafalder den bonus, og så skal vi til at ordne det selv igen. Men jeg har lavet en aftale med Katja.

Jeg har besluttet mig for at jeg vil have nye sko, sådan... Trods alt. Og jeg vil købe dem i Kvickly i morgen. Jeg skal jo afsted til hudlægen, som har praksis på samme gade som Kvickly :) Jeg kan selvfølgelig også gå i Matas i mens. Det ligger halvvejs. Så kan René lige gå det skridt længere og købe de sko. Han købte et par til sig selv i går, så var har noget at rette os efter :) Jeg dukker op med et billede, når jeg har fået dem hjem i sikkerhed.

Jeg er simpelthen så udmattet stadigvæk, altså... Puh... Så lidt, så meget. Det er sgu alligevel ikke helt til at fatte, hm? Haha. Jeg bliver nødt til at stoppe med at ynke mig selv, det er jo virkelig patetisk, det her. Haha. Sådan er jeg. Fyldt med selvmedlidenhed :)

Jeg skal snart i seng, den er 20 i 1, og jeg gider ikke at vågne klokken mange igen i morgen. Så: Sov godt herfra!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar