Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 19. marts 2014

Tys-tys - det er ikke alt, man snakker om

This is written for you by a grumpy old bag, who woke up one hour ago and has a sore cheek for scratching it yesterday - thought ear mites had invaded her; being infected by the cat. Welcome to the asylum.

Jeg har et ben. Det er sådan lidt tys-tys, og I må helst ikke sige det videre - men jeg har faktisk to. Og mit ben. Min ene ben. Det sover. Jeg sidder på en måde, så det konstant falder i søvn. Jeg ved ikke, hvorfor det hele tiden sover, men jeg tror, at det er fordi jeg har placeret min røv på en køkkenstol og siddet på den foran computeren i over 6 måneder. Jeg har ikke siddet her hele tiden, jeg har været væk også. Men jeg sidder på en spisestuestol, og den har ikke "afrundede" kanter.

Jeg overvejer, om det er en dag for kakao. Altså, den dér kakao på brev og kogende vand. For jeg har næææsten brugt den, og så kan der være noget andet i skabet. Cool. Jeg ved ikke, om jeg orker at gå derud nu, men jeg overvejer det som sagt.

Nå. Jeg gad godt, for jeg skulle alligevel forbi køkkenet "på vejen".

Der er også en anden ting. Det er ikke tys-tys. Det er en af de ting, som alle bør (og skal) vide. Det er en af de ting, som I, ved lov, skal sige til alle dem, I kender, og de skal sige det videre til dem de kender 'and so forth'. For hele dagen i går, og de 2 timer (ja, er lidt sløv til at skrive) jeg har været oppe i dag - har mit smertelevel ligget på ... 2! Den plejer at ligge på et sted mellem 5-7! Og nu har den været nede på 2! På et helt skide døgn! Det er fandeme fair! Så 'spread the word': jeg er i bedring!

Jeg har nye tanker om at designe min stue med de dér gamle, grimme møbler, vi har og dem, vi ikke har, så jeg vil faktisk være så venlig at sige, at der må kunne rykkes lidt rundt på dem. Jeg skal jo bare snakke med René - han har sikkert ikke noget problem med det :) Jeg har en vision! Lige nu står alt efter: "gulvet frit"-princippet, mens jeg gerne vil have lidt mere "hygge"-princip over det. Men han har en tommestok, og jeg han blok, så jeg kan jo bare komme i gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar