Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 2. marts 2014

Tidligt i seng i dag! 23, here I come!

Jeg er simpelthen så betaget af MOR. Jeg er glad for, at jeg har hende inde igen. Hun er så positiv på en sær måde. Jeg elsker hendes entusiasme omkring de ting, jeg laver til hende - det gør mig glad, for der er ingen andre, der som sådan sætter pris på ting, jeg producerer til dem - i hvert fald ikke i den størrelsesorden. Haha.

Lige nu er jeg i gang med gormeh sabzi. Jeg glæder mig altså rigtig meget til at få det at spise i dag. Jeg har haft lyst til det rigtig længe, nemlig :)

Jeg tager mig et bad i dag, jeg vil gerne have rent hår, når jeg i morgen får MOR på besøg, allerede klokken 9. Jeg skal bare IKKE have en af de dage med kramper! Jeg krydser fingre! Jeg skal også tidligt i seng i aften, netop derfor, så ikke senere end 23, tror jeg. Derfor har jeg lidt småtravlt :) Jeg glæder mig rigtig meget!

Jeg vil gå hen og spise min aftensmad, og så vil jeg gå i bad - og se hvad de sidste få timer bringer mig :)

Hav en god aften! Og en god nat, selvfølgelig, ej at forglemme. Og fred være med dem, som har talt i telefon med sin farmor i en time i 3 dage i træk, uden nogen af jer har lavet en skid. Jeg vil nemlig gerne have fred :) - men ikke fra min farmor. Hun er cool.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar