Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 4. marts 2014

Fabelagtig idé!

Puh... Jeg er godt nok ... I morges, da jeg vågnede, lå min temperatur på 35,5??? What the fuck?! Men nu er den normal igen :)

I dag kommer Katja og hjælper med at købe ind - superlækker. René er blevet virkelig dårligt behandlet i Fakta, som vi ellers handler i, og det er slut med at handle dér. Derfor flytter jeg apotek fra Boholte til Køge, og derfor kan vi foretage alle vores indkøb i Køge - og jeg vil være tryggere ved at lade René gå ud, selvom der er lidt længere. Ved siden af Kvickly ligger nemlig Netto, og det er jo sådan set også rigtig rart :) Så alt i alt er jeg faktisk lidt (skjult) glad for, at de fornærmede ham i Fakta.

Men jeg skal jo så betale min gæld af i Boholte apotek, og så købe min medicin på Køge. Det er udmærket :)

Jeg er i gang med, sammen med René, at udtænke en plan, hvor vi begge to er sikret økonomisk, hvis en af os dør. Hvis han pludselig dør, fryser banken vores konto, og så skal jeg ud at optage lå for at kunne leve. Det sker ikke, hvis vi har hver vores konto. Men jeg er ikke helt sikker på, hvordan det skal foregå. Skal vi have 3 eller 4 konti? Hvis vi har en lønkonto hver samt en budgetkonto, vil jeg sige, at det bliver problematisk at dele pengene ud, så vi har lige meget til rådighed og tilfører lige meget til madbudgettet uden at det bliver for rodet - så skal vi til at bruge kontanter. Hvis vi har 4 konti, hvor pengene går ind på hver vores, og vi indsætter penge på budgetkontoen, og derefter fordeler ud på vores egne konti, og derefter en fælles konto, som kan bruges til de dagligdags indkøb, bliver det jo lynhurtigt uoverskueligt. Et eller andet sted, er det vil optimalt med en budgetkonto og hver vores, og så en fælles "ration" af penge til daglige indkøb - kontant.  Så kan vi så regne ud hver måned, hvor - og om - meget vi har til os selv om måneden, til at købe på internettet for. Det kan f.eks. være 250 kroner eller sådan noget. Så har vi så vores visadankort dertil. Og kontanter til at leve for. Det er nok det mest optimale. Så skal jeg have udarbejdet et budget, som vi skal rettet os efter, så vi ikke overskrider de penge, der er hævet i banken. Det kan vi gøre meget smart ved at indsamle priser, normalpriser, og så regne ud hjemmefra, hvor mange penge vi skal købe for, og så tage det antal kroner med, måske 20 kroner ekstra, som sikkerhed, og ellers holde øje med tilbud. Det vil jeg fremlægge for René. Det kan jo nemt træde i kraft fra april. Det vil være en rigtig god idé :)

2 kommentarer:

  1. Hej Rikke - kunne det tænkes du måske havde ægløsning i går? Man kan nemlig godt få feber af ægløsning.

    SvarSlet
  2. Jeg synes at jeg plejer at kunne mærke min ægløsning. Min menstruation stoppede for lidt under en uge siden, men den kommer og går som vinden blæser - jeg har haft menstruation 4 gange i år, 2 af gangene i februar. Jeg har ikke styr på det. Men min sidste menstruation varede fra 23.-27. februar, så jeg tror det ikke.

    SvarSlet