Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 17. marts 2014

Happy Go Monday!

Puh...! Kom så, op på tæerne, reach for the sky - der skal gang i opvarmningen! Det er mandag morgen, og jeg har solfilm på mine vinduer og har absolut ingen ide om, hvordan vejret er, medmindre jeg ruller gardinet længere op.

3, 2, 1, KICK START! Okay, here we go! Jeg skal jo være alene hjemme i dag. Jeg har været oprørt over det, men jeg har faktisk fundet ro i det - eller hvad man kalder det. Men jeg har fundet ro i, at han også har et liv, og at han skal have lov at have noget for sig selv. Jeg blogger, skriver med andre mennesker. Han laver intet, og slet ikke, hvis jeg ikke er med. Derfor synes jeg - helt ærligt - at han skal tage afsted i dag, og være dernede hele dagen, eller så lang tid hans smerter kan bære ham. Han trænger til at se andre - og især hvor jeg ikke er med.

Jeg har fået lagt mit endegyldige budget til vores daglige økonomi fremover. Det er er meget store beløber, vi snakker om. Jeg blev helt chokeret over, hvor mange penge, vi egentlig har at gøre godt med hver måned. Haha. Men okay; vi sparer jo også en del sammen, fordi vi på de 3 år, vi har boet her, ikke har købt nogen møbler, og stadig sidder med møblerne fra den gamle bolig, som vi skal smide ud, men vi kan ikke smide dem ud, før vi har nogen andre (logik), og vi sparer sammen efter bedste evne. Vi kunne sikkert godt låne flere penge i banken. Vi skylder på et gammelt banklån omkring 145.000 kroner, og lånet er bragt ned fra ca. 185.000 kroner de sidste 7 år. Det er BESTEMT ikke meget, men det er bedre ingenting. Vi har en fast indkomst, og betaler vores regninger rettidigt - hver eneste måned, uden slinger i valsen. Jeg er overbevist om, at 20-25.000 godt kan lade sig gøre. Men vi vil gerne spare så meget sammen på egen hånd, som muligt. For renterne er syge, og det er jo stort set ligegyldigt hvilken bank man er medlem af.

Jeg kan selvfølgelig ikke bare sige "SÅDAN ER DET" - René er også med i økonomien, og han skal være med til at bestemme. Jeg står primært for den daglige småøkonomi, den lidt større og helt store snakker vi sammen om, og vi skal selvfølgelig være enige om fordelingen af pengene i det nye budget. Det er klart. Han er med på at leve efter et fast budget - men om det kan lade sig gøre for os, kan vi først sige til maj, når april er slut. April er vores forsøgsmåned. Maj er nummer to. Jeg tror, at hvis vi klarer det igennem de to måneder, så kan vi godt klare det fremover. Ikke fordi der er noget særligt ved dem, men bare fordi det er to sammenhængende måneder. Jeg er vildt spændt på at komme i gang, og jeg glæder mig til den 31. marts, når pengene går ind, og vi kan regne vores "poster" ud - vi skal jo lige tjekke, om vores indkomster er de samme, som de er i denne måned, for ellers skal det hele justeres en smule. Men vi får pension mandag den 31. marts, og jeg får boligydelse den 1. april.

Det skal nok blive godt. Det tror jeg.

Jeg har faktisk, sådan lidt 'i øvrigt' (og det er faktisk ikke engang løgn) noget regnskab, jeg skal have ordnet, og det vil jeg se at få ud af verden. Klokken er 07:40 - fik du lavet din morgengymnastik?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar