Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 27. marts 2014

Don't blame me - for here I am!

Hooray! For here I am.

Jeg har ikke skrevet i laaang tid (siden i går), og jeg skriver nu, lige nu, fordi det er cirkus 8 timer min mand rejste til Lund. Lund ligger... Hvor ligger Lund? Rødvig Stevns. Aha. 30 minutters kørsel herfra. Jeg troede at det tog mindst 1 time. Damn, jeg bor langt nede. Totalt bonde. Det er da altid noget, at jeg originalt er københavner. Ej. Det er skideligegyldigt.

Der er sket det, at jeg jo har fået lyst til at skrive lidt igen, ikke på bio'en, men bare en tilfældig historie. Ingen idé netop nu, men lidt a la "Love Eternal". Hvis ikke den. Den var fandeme god. Der skal altså jo bare være ændringer. Haha. :P

Jeg må ærligt erkende, at jeg nok måske er gået lidt med til, at René ikke skal ha' sin fødselsdagsgave nu, fordi vi så kan spare lidt op. Jeg er nok især gået med til det pga. Buster. Jeg vil så gerne forære ham en lille gave, nu hvor han bliver 1 år, og aldrig kommer til at møde mig - hæhæ. Jeg har fundet en anstændig gave, koster cirkus 300 kroner, og jeg har endda oprettet en konto hos forretningen, alene for det. Haha. Det har jeg jo "aldrig" prøvet før *host host* Men  det bliver jo så nok her i løbet i april - for ungen fylder sit første år her den 30. april.

Jeg glæder mig sådan til på tirsdag, når René er blevet klippet. Min mega-sexede mand. Det kan jeg lide. Rigtig meget. Jeg kan ikke lade være med at kigge på ham. Tænk engang... Han er altså virkelig skøn. Det er helt utroligt hvad en frisure kan gøre ved ens udseende. Jeg har egentlig aldrig tænkt SÅ meget over det, men René ligner i dag en vagabond. Hans hår er alt, alt for langt - og grimt. Men når han bliver klippet på tirsdag ved jeg jo bare, at han bliver super-saftig. For det var det sidst. Og jeg glæder mig til at se på ham! Haha. Den dejlige knægt.

Ih, hvor jeg glæder mig til at skrive! Hvorfor sidder jeg egentlig her og blogger? Det er sgu da sært. Jeg vil afslutte denne blog, og i stedet kaste mig over min "ever so beautyful writing" og efterlade jer åndeløse, ventende på den næste blog - spændte på, hvornår den mon kommer!

Indtil da, vil jeg give jer muligheden for at lytte til min nye yndlingssang!

Ozzy Osbourne - "Don't Blame Me"


(fra Youtube)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar