Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 19. marts 2014

Ups for lørdag, men god indretning!

Der er deadline på lørdag. 

På lørdag skal jeg have fundet 3 årsager til, at jeg tror på at Bibelen er skrevet af Gud. I dag er det onsdag. Det betyder, at jeg har haft (tælle tælle) 19 dage, med i dag, til at finde ud af det, og jeg gransket og gransket, og jeg kan ikke finde et eneste bevis. Det er simpelthen så pinligt, og jeg må op på dupperne og "hel-studere" indtil lørdag formiddag, for jeg kan sgu da i det mindste have en eller to årsager. Men ikke 0. Ikke "ikke nogen". Det er altså pinligt.

Jeg har været i gang med at flytte om her til morgen, og det er faktisk blevet ganske pænt, synes jeg selv :) René er enig, det er cool nok :) Jeg har skabt 2 grupper i stuen, en sofagruppe og en spisegruppe. Det er altså bedre på den måde. Jeg ville gerne vise jer det, men jeg ved sgu ikke, om jeg kan få ordentlige billeder ud af det.
Disse to billeder viser min spisegruppe, som jeg er glad for. Jeg har faktisk også, sådan for at være lidt "designer-alike", kælet for detaljerne. Det vil jeg også dele med jer. På mit spisebord ses dette:
Jeg synes at den passer godt sammen med den servietholder, jeg har købt, selvom jeg købte servietholderen i 2005, og René fik lysestagen i indflytningsgave sammen med en hortensia (!?!?!) af sin moster og onkel i indflytningsgave, da han flyttede hjemmefra i 2006.
Oprindeligt var den brugt som udstillingsmodel i butikken, men den kostede faktisk 250 kroner - og det er sindssygt dyrt. Men jeg købte den alligevel. Når nu man har en kassekredit... Jeg købte 3 pakker af nogle specielle servietter, der var med nøjagtig samme mønster som den dér stof-fims i min kurv på sofabordet. Jeg har to kurve af forskellig størrelse og udformning, og to af de dér stof-fimser. Men 3 pakker servietter holder altså ikke så længe.
De servietter, jeg har puttet i min servietholder nu, skal ikke gemmes længere. Jeg har gemt dem, og jeg har passet på dem. Nu har jeg taget 2 fra, og så har jeg lagt resten i holderen. De blev købt ind til vores bryllupsfest. I år er det 7 år siden. Men servietterne skal ikke ligge og dø i min skuffe. Og så vil jeg i øvrigt have et sted kun til den slags ;)

 Næste sted er mit sofabord, hvor der kun står to ting på. Den ene af de føromtalte kurve. Det er den høje, smalle. Jeg har også en stor, flad. Men jeg har valgt den høje, smalle, fordi den fungerer bedst på det bord.
Den er flettet af noget sort "flet-noget", og er faktisk utrolig flot. Den er lidt anderledes, synes jeg :) Jeg er glad for den, både fordi den er pæn og praktisk, men også fordi jeg aldrig har set en lignende hos nogen af dem, jeg kommer hos.
Dette billede er lidt sløret, men det forestiller et glasfad, som jeg har fået af min mor, og oven på det, står et firkantet, sort stearinlys med nogle kinesiske (?) skrifttegn på. Jeg har faktisk to af dem, men det andet har været tændt, så det er ikke så pynteligt. Måske hvis det blev brændt længere ned... Det kunne godt virke. Det må jeg lige tænke over. Men det er de ting, jeg har foretaget mig her til formiddag. Jeg har flyttet om og designet lidt med de ting, jeg har :)

Og det har gjort mig i godt humør. Hurra for det - plus at min pakke fra Stereo Studio måske kommer i dag. Ja, og den dér fra Lavpris Dyrehandel - de bruger deres egen fragtmand, og jeg bestilte mandag aften, der er 1-4 dages leveringstid, så teknisk set kan de godt levere det som 1. dag netop i dag.

Men det tegner til en skidegod dag! :D






Ingen kommentarer:

Send en kommentar