Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 16. marts 2014

This is the real shit

Nå. Det var så mig, som troede at Emma fik 100g vådkost i døgnet, fordi vi havde aftalt det. Men så finder jeg så ud af, her til morgen, at hun stadig får 50g plus de 60g tørkost. Det ville være fint nok - hvis ikke katten var anoreksi-tynd! Er der et sted, jeg kan skrive til en dyrlæge og spørge? Nu, hvor jeg ikke kan transportere katten ned til dyrlægen, for at få en undersøgelse og kostvejledning. Kan jeg eventuelt få fat i Faxe dyrlægeklinik og snakke med dem om den kat, hvor Emma er registreret til?

Nå, men jeg har nu kigget på poserne, jeg har kigget på de små portionsbakker, og jeg kan nu sige, at jeg har fundet ud af, hvad hun skal have. Jeg vil give hende ca. 50g af den tørkost, jeg har, dagligt, og engang imellem kan hun få ½ af de dér portionsbakker - de kan holde sig 2 dage i køleskab, så jeg skal bare huske at tage anden halvdel ud i god tid, så den lige kan få stuetemperatur.

Den plan skal have vendt med René. Han er nødt til at være indforstået med den. Og selvom det bliver hårdt for Emma i starten, fordi hun er vant til at få vådkost om morgenen, og det står der hele dagen - sådan har det jo altid været. Men han vil ikke have at jeg blander mig i hans opdragelse af katten - fair nok. Så skal han heller ikke blande sig i min foderplan. Så enkelt er det. Og hun skal IKKE have så meget slik, det slutter NU. Det kan godt være, at det ikke ligner slik - men det gør det jo for katten! Det smager i hvert fald sådan. Da hun skulle prøve sit nye mad-mærke, blandede han både noget af det gamle OG slik i. Hvad er det for noget mærkeligt noget? Katten skal have godbidder engang imellem. Ikke hele tiden. Heldigvis gider hun ikke at æde dem længere. Haha. Der har ligget nogen ved hendes mad, og hun tramper på dem for at komme hen og spise tørkost og går igen bagefter. Hun er så skideligeglad med de godbidder. Så det er jo et plus. Men altså...

Nå. Sådan er det jo bare. Jeg gik i seng i går, fordi jeg havde ondt. Jeg gik derhen for at strække ud, velvidende at jeg ville falde i søvn (en eftermiddagslur). Men ved I hvad? Jeg faldt sgu ikke i søvn. Totalt mærkeligt. Emma lå hos mig, men det var nu ikke derfor.

Men jeg selvom jeg ikke sådan helt faldt i søvn i går, lå jeg alligevel i en halv-sovende tilstand, og jeg drømte om "Zoolander" - den gamle film med Ben Stiller fra 2001; Zoolander, imdb.com og af uvisse årsager fik jeg associationer til The Lonely Island, "I'm On A Boat" og René så "I Just Had Sex" på Youtube (han elsker den sang og især videoen). Og derfor (går jeg ud fra) fik jeg en .. yderst erotisk... drøm om en "merman" - modstykket til en "mermaid" ('havfrue' på engelsk). Haha. Men samtidig så jeg med på "I Just Had Sex" - og jeg kan kun sige, at den video er genial. Jeg elsker den. Megafed.

Jeg har totalt mange myrepatter på armene, altså, jeg mener det seriøst. Jeg må straks få en bluse på. Jeg ved fandeme ikke hvad jeg har gjort mod det her vejr. Enten er det ALT for varmt, ellers er det ALT for koldt. Hvorfor er der aldrig en gylden mellemvej? Det er fandeme for dårligt, altså. Hvad sker der for de der metrologer?! Hvorfor kan de ikke bare gøre vejret perfekt (for mig)? Ej, okay. Pjat.

Her er simpelthen så koldt, og jeg skal tisse virkelig meget. Det er ikke så fedt, når René sidder på wc'et med dårlig mave, og vi kun har det ene toilet. Bliver det for grelt, må jeg jo låne Annas toilet, hvis hun er hjemme. Jeg er også begyndt at bliver sulten. Det er sgu da sært. Jeg spiste en mikroovns-lasagne i går aftes. Jeg burde ikke være sulten nu? Åh, godt, nu er René ved at være færdig. Superdejligt! Jeg sidder altså også med vand i øjnene....

Jeg nåede det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar