Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 18. marts 2014

Nøj, hvor var det dejligt, da René kom hjem!

Jeg fik ham hjem til sidst, og vi så noget fjernsyn sammen, mens vi snakkede, og hold lidt i hånd og kyssede lidt. Hold op, hvor var det dejligt at have ham hjemme. Lige inden vi ville i seng, kom Emma og lagde sig hos os, og vi så "Hjælp mit hus skal sælges"sammen. Jeg sad på sengekanten, René lå ned, og Emma lå på hans mave og spandt. Det var en dejlig aften, selvom vi kun nåede at hygge i 1½ time. Så insisterede jeg på at gå i seng - der var klokken blevet 3. Så var det vist på tide at gå i seng. Hehe. René faldt i søvn så snart lyset blev slukket og hans hoved ramte puden. Han var så sød, men for pokker, hvor kan han dog snorke højt!

Det er sådan, faktisk, lige nu, at jeg har shoppet alt for meget! Helt uden at vide det, og det er noget seriøst lort. Og René har også en masse ude at svømme... Jeg har musik for ca. 350 kroner liggende hos Stereo Studio, som skulle være kommet i sidste uge, det gjorde det så ikke. Fordi det ikke er ny musik, men gammel, som jeg allerede har, men som er ødelagt under flytning, er det er ikke noget, jeg som sådan "glæder" mig til. Men dem havde jeg glemt. Og jeg havde glemt at Renés nevø fylder 14 den 24. marts. Og at min kusine fylder 30 den 22. marts. Og i går købte jeg for 225 kroner hos en dyrehandel på internettet... Intet problem. Men vi har kun 800 kroner, og ingen af delene er blevet trukket endnu...Så når alt er blevet trukket, de 2 fødselsdage og de ting, jeg har købt, har vi -376 kroner på kontoen. Det er bare ikke en særlig god situation at stå i. Altså, vi har penge på en anden konto, men de skulle ikke røres. Det kan være, at Anja kan rykkes lidt, jeg skal jo ikke med til fødselsdagen, og normalt ville jeg derfor ikke give en gave - men nu er det 30 år. Så kan jeg da godt lige smide en gave efter hende... På den anden side har hun en lillesøster. Og en lillebror. Ej. Jeg må hellere lade være. Jeg kan sende en buket blomster.

Pyh... Jeg har netop vasket op, der var ikke så meget, men jeg besluttede mig for at dækkeservietter på mit spisebord er en skidegod idé, og jeg har netop 4 ens, som ikke er i brug. I ved, de dér flet-nogle, hvor 4 koster 100 kroner eller sådan noget... Dem har jeg 4 sorte af. Men jeg skulle lige tørre dem af. Damn... Det var ikke sådan lige. Til sidst måtte jeg skrubbe dem med en opvaskebørste med opvaskemiddel på 2 gange på hver side, før både børste og vand var helt rent og klart. Så tørrede jeg dækkeservietterne af og nu hænger det til tørre på badeværelset.

MOR kommer vist i morgen eller på onsdag. Fair nok. Det er vist ikke helt så misforstået, det dér med at vi ikke har snakket sammen i 2-3 år, uden egentlig at være uvenner, men bare ladet kontakten glide ud. Der er kommet mistanke om, at både MORs steddatter og stedsøn og dennes kæreste skulle være sådan lidt... ja... "medvirkende" til det. Eller, nej, men at holde det ved lige.

Anyways; jeg har været mange timer om dette indlæg, og det er vist på tide at poste det. Jeg kan jo ikke blive ved med at skrive på det hele dagen, så bliver det alt, alt for langt. Men nyd de sidste to timer af eftermiddagen! Jeg ved ikke, hvad jeg skal lave, men jeg håber at jeg da i hvert fald kommer til at hygge mig - med The Lonely Island i hovedtelefonerne ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar