Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 14. marts 2014

There ain't no tits on the radio

Hellooo!

Yeah. Så er jeg vågen igen :) Tog mig en god skraber - megarart!  Meeen... Jeg bliver nødt til at tage en lur mere. Jeg er så freaking træt, altså. Haha. Gamle gubbe. Lige om  hjørnet. Om ca. 7 uger bliver jeg 34 år. Haha - dét er altså gammelt. Jeg kan godt forstå, at jeg er så træt. Ellers er det fordi jeg fik 4-4½ timers søvn i nat, mod de 6 jeg havde regnet med. Yay for sultne katte XD

Jeg har taget den beslutning, at Emma ikke fejler noget, men ikke kan lide maden, vi giver hende - det satser jeg lige på, inden jeg bruger dyrlægens tid, for det er mindre end ½ år siden hun sidst var igennem et tjek - hun blev tjekket på Faxe dyreklinik - og det kan jo være, at det bare er maden. Vi har kun prøvet det ene mærke. Så nu er der købt et andet mærke. Hun er blevet alt, alt for tynd. Jeg har sagt det til René flere gange, og han har slået det hen - men MOR sagde det også i dag. Og eftersom det jo er hendes kat, er det jo op til hende.Og vi prøver med noget andet foder først. Hvis der ikke er andet, må vi vende næsen mod Whiskat, som hun jo fik inden hun kom her, og spiser hun heller ikke det - så er det babu til dyrlægen. Om jeg selv skal bære hende derned! ("babu" er et skriftligt udtryk for en sirene på en ambulance)

Jeg har lige spist en cheeseburger fra McD, og det var bare sådan en "øv" oplevelse. Enten er deres standard sat VÆSENTLIGT ned, ellers er det bare ikke mig længere. Jeg var i hvert fald så skuffet, at jeg - efter 3 bidder - overvejede at smide resten ud, men bare spiste den alligevel. Der går LANG tid før jeg spiser der igen, og når jeg gør det, er det sikkert blot af nød. Det var ikke en god oplevelse.

Ej, men... jeg må tage den lur. Jeg lovede René at jeg ville forsøge at holde mig vågen, men... Jeg tror godt, at han kendte udfaldet allerede dér, for min største svaghed (ej, okay, jeg har mange) er min seng. Damn, jeg elsker at sove! Det er jo slet ikke til at holde ud!

Så I må have en god eftermiddag, alle sammen, for jeg dukker ikke op til overfladen før efter 18. Haha.

Ciao (I kan nok se, at jeg prøver at være sådan lidt international)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar