Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 15. marts 2014

Lidt til både øjne og ører

Jeg har lyttet til en del musik i dag, og jeg er nået til "L" - og derfor også til Lex & Klatten. De var bare et hit for mig og "gutinderne" i de sidste teenageår. Paprika Steen, Hella Joof, Martin Brygmann og Peter Frödin var dem, der var med i denne kvartet, som blev vist på TV2 én gang om ugen - en halv time fyldt med satire og virkelig sjove musikvideoer. Hvert afsnit blev afsluttet med en musikvideo. Der var ikke så mange afsnit, og der var kun en enkelt sæson. Det var i 1997. Jeg og gutinderne fik faktisk fribilletter til et show med genierne, men Hella fik ondt i halsen, og vi fik aldrig set dem. Til gengæld så vi så Østkyst Hustlers rappe sig igennem en pissefed koncert med Anders 'Anden' Matthesen som support (opvarmning).

Den eneste hitsingle, der faktisk kom ud af det, var "For Kendt" - den var også mega fed. Den gjorde nar ad kendte mennesker, som var lige en tand for "fine" i det. Lidt som "Gab Gab" satte f.eks. Casper Christensen og Tim & Gordon på plads. Den var sgu også god. Jeg kan kun anbefale at søge på alt med Lex & Klatten.
 

 Jeg har haft en helvedes dag, fordi Emma har vist tegn på sygdom, men her til aften er hun kommet ud af sin transporter igen. Hun var gået derind og havde gemt sig. Men her for et par timer siden kom hun og snusede lidt til os og lagde sig i sengen. Det var rart :) Jeg skal bare have René til at forstå at man ikke skal snakke højt og overgearet til et dyr, som har en virkelig god hørelse - det behøver man ikke. Det kan han gøre, når han skælder hende ud, når vi f.eks. fanger hende i at tage en lur på spisebordet. Jeg synes at det er lige brutalt nok at snakke så højt til den stakkels kat hele tiden. Han behandler hende som en hund. Selvom man godt kan opdrage en kat, er det ikke det samme som at opdrage en hund.Hun kommer, når vi kalder på hende, men hvis hun ikke laver noget andet, gør hun ikke - og så begynder René med "På plads, Emma!" og sådan fungerer det altså bare ikke. Ikke når 1) man råber ad katten, som tror den får skældud og ikke aner hvorfor og 2) man står og klapper sig på låret for at vise hende, at hun skal komme hen til ham, og 3) når katten er 8½ år gammel. Megafedt hvis han kunne lære hende det, men det tager længere tid end 1 måned, og det tager i hvert fald mere afslappede forhold. Men hans tyranniske "Sit, Emma" har da båret frugt, for hun sætter sig ned, når han beder hende om det. 

Men nu er hun glad igen, og det er det, der er vigtigst. Hun vækkede mig ikke klokken meget tidligt i morges, så jeg tror, at det er et hit at give hende mere mad om morgenen, og så bare smide resterne ud inden vi går i seng.  Det betyder at hun er oppe på 100g vådkost og ca. 70g tørkost. Katten er bare så tynd...  Hvis man tager spidserne af sine pegefingre, og spidserne af sine tommelfingre og laver en cirkel - så kan man nå rundt om hende. Hendes pels er sygt tyk. Jeg mener, ekstremt tyk. Som i: Jeg har aldrig oplevet noget lignende hos en almindelig huskat. Derfor ser hun tykkere ud. HVORFOR kan de to mærkelige mennesker ikke bare give efter og sige "Det er over 6 måneder siden hun var til 100km tjek hos en dyrlæge, så det er meget godt at få hende tjekket igen"  så jeg kan få ro?! Nu ved jeg jo så godt (jeg tror, at jeg ved det), at Emma er en stresset kat. Hun virker ikke sådan, hun er sådan en "slentre kat" - hun tager alt med ro. Men hun løb væk fra et brændende hjem. Hun blev indfanget en uges tid siden. Kom på kattepension. Var der i (for mig) ukendt antal uger. Kom til Casper i oktober sidste år. Blev flyttet til os i februar i år. Hun kan kun være stresset, det er ikke normalt at flytte så meget. Heller ikke selvom hun normalt har været en udekat.

Men hun skal tage på, og på nettet kan jeg sgu kun finde info om for fede katte. Så jeg SKAL have hende til dyrlægen, men først vil jeg forsøge mig frem med lidt forskelligt mad og se, hvad hun bedst kan lide. Hun har prøvet Faktas mærke, og Aldis mærke. Nu ser vi, hvad der kommer ud af det. Vi ved, at der tidligere har været succes med Pussy og Whiskat :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar