Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 15. marts 2014

Airheads

Ahh... Ungdom, hvor blev du af... Haha. Det var sgu nogle gode tider, alligevel. I mange år har jeg husket på dårlige ting, men jeg er begyndt at se mere mildt på tingene. Jeg faldt over et kladdehæfte i dag, hvor jeg havde gemt nogle små "hilsner" fra kalendere, jeg havde da jeg gik i folkeskole.
Jeg har andre, som er langt, langt bedre, men dette er "sjovt" fordi jeg havde glemt alt om at jeg ville møde Axl  (hvem fanden vil det?!) og Slash og at jeg ville være boxer, stuntman og soldat. Haha. Og at jeg ville have mange cd'ere. Men der er nok mange, som gerne vil have meget musik ;) - der er bare nemmere måder at erhverve sig det på nu :P I stedet for irriterende plastic-cases, kan man bare downloade musik direkte fra nettet til sin computer, tablet, telefon eller mp3. Det er da pissesmart! Men jeg vil have mine plasticcases. Haha. Gud, jeg har da vist i øvrigt også nogen på vej :O Dem har jeg da svedt fuldstændig ud! Hvornår er det, de blev bestilt?! Den 28. har jeg modtaget en kopi af bestillingsfakturaen. Der er 7-12 dages leveringstid på den ene af dem, så pakken kommer nok i starten af næste uge. Dejligt, at vi ikke skal noget. Mit ur kommer nok også i næste uge. Ej, alle de penge, vi havde februar er bare gået op i røg, altså, og i denne måned har vi... like ...250 kroner tilbage nu, og René sidder stadig og shopper... Jeg må få fat på ham.

Jeg er gået i gang med at bestille de cd'er hjem, som er blevet fugtskadede under flytningen fra Herfølge og hjem til Renés forældre og hertil, mange af dem kan slet ikke afspilles - så listen er lavet, nu er jeg i gang med krydse af, efterhånden som jeg får købt ind. Når jeg har fået erstattet alle de gamle, kan jeg begyndte at investere i nye plader. De er ofte ganske billige hos Stereo Studio, og hos CDON har de ret gode tilbud - til tider.

I den ordre, jeg afventer nu, har jeg bestilt følgende:

Metallica "Load"
Limp Bizkit "Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water"
Michael Jackson "Bad Special Edition"
Michael Jackson "Off The Wall Special Edition"
Nightwish "Once"
Marilyn Manson "Lest We Forget"

- Når de ankommer engang, nok i næste uge, er de i hvert fald erstattet i min (vores) samling. Nu skriver jeg 'vores' i parentes, for det er jo mine plader alle sammen. René og jeg havde begge to "Load", og de er begge ødelagte, men vi har jo ikke noget "dit" og "mit" af den slags, så det er også hans musik - ligesom det også er mine dvd'er, selvom jeg ikke så tit ser film. Når det er sagt, så ved jeg, at René har "Airheads" ude at svømme til mig. Han har bestilt den til mig, men de havde den ikke lige hjemme. "Airheads" var den film, jeg første gang stiftede bekendtskab med både Brendan Fraser, Adam Sandler og Steve Buscemi. Kæft, det er en sjov film. Jeg elsker den simpelthen så meget! Den er bare pissefed. En af yndlingsene, helt klart. Det har den sgu været i 20 år. Den har 20 års jubilæum i år. Pudsigt. Haha. Jeg vandt en konkurrence engang, og jeg vandt en (dødgrim) T-shirt med filmplakaten til "Airheads" trykt på en hvid T-shirt i dårlig kvalitet, et  VHS videobånd med traileren til filmen og så soundtracket på cd. Cd'en har jeg stadig. Der er - så vidt jeg husker - ikke noget godt på. Men det er den eneste konkurrence, jeg i mit liv har vundet. Jeg tror heller ikke, at jeg har sendt ind til noget andet, godt nok... 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar