Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 15. november 2010

Åh, Rita!


Jeg er bare så afsindig... Wauw... på det her billede. I har aldrig set nogle briller mere lækre end disse! Og hermed slutter mit brillegalleri!

Jeg synes at det er bemærkelsesværdigt så mange sange, der blev skrevet i 80'erne, hvor navnet "Rita" indgår! Haha... Ah... The 80's...! Best decade EVER! Jeg er jo også derfra. Det var mig, der gav inspiration til mange af 80'ernes bands. Jeg blev jo født i 1980, og straks tænkte de "Wauw" og skrev sange om mig konstant - "Rita" er bare brugt fordi "Rikke" var lidt for "tydeligt" - så man brugte Rita i stedet for... Sådan var det, for lang tid siden - men sådan er det ikke mer'. Nu må jeg sgu selv inspirere folk! Bare kom an! I WILL INSPIRE YOU! Jeg er ikke bange for at miste DIG. Du går ingen vegne - mine hemmelige superkræfter vil holde dig tilbage!

Jeg har det egentlig meget godt nu, det startede ud som en seriøst dum dag. Virkelig crappy. Jeg fik dog vendt det. Og så har jeg mistet en fast læser herinde, men lur mig om jeg kan huske, hvem det er... Mener bare, at tallet er gået ned... Nå. Who cares. Ingen skal læse mine blogs, hvis de er dødkedelige! Velkommen til den nye tid, hvor alting bare passer sig selv!

Jeg ville gøre dig lykkelig hvis jeg ku'!

(alle citater er fra Thomas Helmigs "Vejen Væk" plade fra 1988 - eller i hvert fald lige deromkring)

1 kommentar:

  1. Once you have identified your ideal customer, their needs, and presented
    your USP in your marketing campaign, your company needs to
    live it. What is it that makes your company or product unique.
    Though pizzas are incredibly rich and exceptionally fattening Domino's has were able to maintain their nutritional value by using newly baked breads and vegetables and lean meats.

    Also visit my page - check this out

    SvarSlet