Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 12. november 2010

Leo og sladder!


Yay! For here I am!

Jeg sidder alene hjemme. Har været i bad og taget mit nye, bigass undertøj på - og har simpelthen indset af en DD-skål ikke helt liiige er sagen for mig!!! Jeg holder mig til D næste gang! Men de dér ellers skønne trusser, jeg har købt... Wauw,... De er fnat'me store!!! Det er bare sådan nogle kæmpe-kone underbenklæder... men de er rare at have på! Yay on that!

Jeg ville have velsignet jer med et lækkert billede af leobrillerne, når nu I fik petroleumsbrillerne i går! Men der er vist en fejl i glasset på brillerne, for den dér hvide plet vi venstre side er der hele tiden - på ALLE m
ine forsøg for at få den til at gå væk. Men fordi I ikke skal føle jer til sidesat, vil jeg nu stolt fremvise 1 øje med en halv leobrille på! Jeg er i gang med at fremvise alle mine briller, nu hvor jeg rent faktisk husker at tage dem på! Men jeg har nu altså kun 1 par briller ud over de to, jeg allerede har vist! De er sorte - skøøønne.

Den 28. skal vi til fødselsdag hos Renés ældste niece. Det bliver lidt et problem, eftersom René ikke sådan helt må tage det offentlige endnu... Det er IKKE godt, at vi så skal tage det offentlige for at komme til fødselsdag... Måske jeg lige skulle ringe til hans søster og gøre hende opmærksom på det...? Uh, og jeg skal have fat i Katja asap. Jeg skal lige høre hende, om der stadig er mulighed for, at René kan komme til hendes fødselsdag, hvis han kan den dag, rygmæssigt. Hvis han kan komme til sin nieces fødselsdag, kan han også komme til Katjas. Hun holder den 4. december. 30 år, bliver hun. Hurra!

Hail and farewell!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar