Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 11. november 2010

Andesmag midt om natten!

Heys! Næsten "dagen efter dagen derpå"!!! Men okay, det er faktisk bare "dagen derpå". Sådan her ser jeg ud nu, klokken lidt i 10, efter at være gået i seng med makeup på, stod op 7:30 og ikke har gjort andet end at smækket tøj og et par briller på. Tjek lige mine læber. Var der nogen der råbte "lig"? HAHA. Nå, man kan sgu ikke være smuk hver dag!

MOR elsker mine brændte mandler, så hun har bedt mig om at lave nogen, så hun har nogle at byde sine gæster. Det er jo fint nok - det gør jeg i dag, når de kommer hjem med varerne - René er i Køge Jobcenter nu, og så handler de på vejen hjem, jeg laver mad og brændte mandler, mens de er hjemme hos MOR og lave hendes computer. Hendes internet fungerer ikke ordentligt. Så får hun det færdiglavede mad og brændte mandler med hjem, når hun kommer med min elskede mand! Åh... Jeg elsker René!

Jeg har kastet min kærlighed på Sys Bjerres nyeste plade, "All In" - den er simpelthen så utrolig fed! Jeg ved godt, at jeg måske ikke er den helt store lytter af dansksproget musik, men Sys... Hun ka' bare det lort! Jeg er vild med den plade. Virkelig. Jeg har hørt den nonstop de sidste mange dage! KYS på Sys Bjerre!

Jeg vågnede i nat med smagen af and i munden. Det er fandeme ulækkert. Jamen... And?! Så vild er jeg heller ikke med and. Jeg skulle nok have spist 1 stykke frem for 2. Men man kan jo godt være bagklog. Jeg ville bare ikke være uhøflig. Hvilket jeg så var, fordi jeg sagde at det smagte "udmærket" - og alle de andre sagde at det smagte "godt"... Hehe... Lidt pinligt. Jeg var den eneste, der blev spurgt, alle de andre sagde det bare. Nå. Gjort er gjort, sket er sket.

Jeg håber at den sidste pakke fra Ellos kommer i dag! Det SKAL den bare! Jeg kan ikke undvære den længere. Jeg skal bruge den bh. Og trusserne, for den sags skyld. Jeg VIL have den i dag... Men det er jo selvfølgelig ikke mig, som bestemmer. De har dog trukket pengene, så mon ikke de snart kommer?

Åh, jamen... Jeg tror at det bliver en ganske genial dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar