Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 16. november 2010

Lortegræs

Du vil gøre mig en tjeneste, du vil lave om på mig - nu skal jeg til at være ligesom dig

Jeg har godt nok da begået en kæmpe brøler...! Hold op... Jeg har lovet Cecil og Shorty en adventskalender - men jeg kan altså først levere lortet som en julegave... Øv! Men altså... Så har de jo så 4 julegaver at se frem til i stedet for. Eller noget. Det er bare lidt småpinligt. Dumme import og dumme økonomi. Meen... De forstår det nok godt. Det burde de. Jeg forklarer dem det bare. Sådan er det.

Jeg har bare den værste trang til chips lige nu... Jaja, klokken er kun halv tolv. Men jeg kunne fandeme godt æde chips! Og det værste er? Jeg køber sikkert også nogle, når jeg alligevel er på vej hjem fra apoteket. Jeg er blevet sat op til 1000mg Keppra dagligt. Før fik jeg 500mg dagligt - så det er en fordobling. Who cares? GLÆDER mig til at blive anfaldsfri. Det håber jeg i hvert fald, at jeg bliver. Keppra skulle være godt imod juvenil myoklon epilepsi. Yay!

For må det være flovt, ik' at lave andet end at ha' det sjovt - nu skal jeg tage mig sammen

Om lidt står den på rundstykker! Varme, oven i købet. Mumselumse! Meeen... Er det ikke herligt, at nattefrosten først forsvandt ved 10-tiden!? Det er jo genialt! Det er ved at blive vinter. Yay! Kan dårligt vente til sneen kommer! I dag SKAL jeg altså have slået græs!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar