Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 5. november 2010

Skørt og ubrugeligt!

Det har været en skøn dag. Solen har skinnet. Jeg var supertidligt oppe i morges, og kom for sent afsted til tanken, og for tidligt til Brugsen, så jeg stod ved Brugsen og ventede i 40 minutter på, at de skulle åbne. Men hvor var det rart, på en skør måde. Det gjorde ondt i ryggen - men fik arbejdet lidt med de slappe rygmuskler, andre kom også for tidligt, og vi snakkede lidt indtil Brugsen åbnede. Jeg blev mødt at smil og glade øjne. Gik hjem i strålende solskinsvejr, og den flod der var skabt på fortovet i nattens løb, var forsvundet i løbet af den time, jeg var væk, så jeg fik ikke engang våde tæer!

Hele vejen hjem gik jeg og glædede mig til at skulle pakke Renés pakkekalender ind og overrække ham den d. 1. december! Det er simpelthen så spændende, jeg synes at det er vildt godt fundet på af Maria, jeg blev straks vildt inspireret da hun skrev det til mig i går -og inspiration er en totalt yndlings!

Og så købte jeg rødt gavepapir, det er så julet. Uh, det er snart jul, og jeg glæder mig som et lille barn! I år SKAL jeg pynte op, det har jeg lovet mig selv! Jeg vil hænge glaskugler op i loftet med tegnestifter og lave en smuk sløjfe af silkebånd til at dække nålen! Jeg har de helt stole juleplaner i år. Det er så fedt med jul. Hvilken absolut hyggelig tradition!

Og så har jeg fået lavet "dårlig-mave-mad" her til aften, så halvdelen af min aften har jeg siddet på toilettet - og jeg har læst reklamer, der er så mange spændende ting her op til jul! Mine yndlingsreklamer er fra Imerco og Kop & Kande. Jeg elsker den slags! Alle de skøre og ubrugelige dimser, som koster en formue... Haha... Det er sjovt at tænke på, at nogen rent faktisk købe de skøre, ubrugelige dimser!

Lige om lidt er der en opvask i vente, og jeg glæder mig ikke til den - men jeg glæder mig til at være færdig, og det er jo trods alt lidt af en drivkraft! Jeg er sikker på, at der sidder en opvaskemaskot og hepper på mig. "Go, Rikke, Go!"

Haha! What a day!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar