Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 27. november 2010

Dagens makeup holdt til strid sne!

Jeg har - igen, igen - eksperimenteret med makeuppen, og denne gang har jeg heller ikke fået lagt mascaraen ordentligt på... Haha... Hvad sker der for mig og mascara?!

Anyways; dette er den makeup, som jeg var iført da jeg gik hjemmefra tidligere i dag for at handle. Intet er af det er vandfast. Jeg gik sne - strid sne, og jeg var komplet frosset, mit hår var en istap, sneen smeltede og løb ind i min mund, ind i min næse og det dryppede fra mine øjenvipper... Og alligevel ser den stadig (nogenlunde) sådan ud - efter en lur oven i købet! Det er jo genialt nok. Hurra for Maybelline mascara!


Meeen... det var så skønt med den gåtur... Jeg var bare fuldstændig gennemblødt og det var så lækkert og rart, og det var så forfriskende og det var livsbekræftende at gå der i sneen og grine sammen med René.

Jeg er bare i dejligt humør her til aften, jeg skal i gang med at vaske op her om lidt... Det
er ikke dejligt, men det er dejligt, når det er overstået! Og det er jo alligevel snart sengetid... Så det skal ordnes. Det gør heller ikke så meget, for jeg ved, at jeg skal starte min lørdag morgen med at skovle sne! Uh! Glæder mig allerede! Menøh... Jeg vil lige indsætte et billede af dagens makeup, som den så ud når jeg ikke kiggede nedad! Hehe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar