Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 27. november 2010

Snorketræ!

God morgen, y'all! Eller; nogen af os har været oppe siden klokken halv fire. Men nu er det på tidspunkt at skrive dagens første blog. Jeg har faktisk skrevet en. Lidt over midnat. Men det er "i går" for mig, eftersom jeg har sovet efterfølgende!

Om en times tid skal jeg ud og skovle sne! Jeg ville egentlig gøre det nu - men.... Skovlen mod fliserne larmer, og jeg vil ikke vække naboerne. Så når klokken er omkring halv otte, er det vel okay. Jeg skal også i Brugsen og på tanken. Jeg kan ikke vurdere, hvor mange penge, vi har. Jeg skal have 6 colaer. Så hvis der ikke er råd til det, skal jeg på tanken. Hvis det er nødvendigt at gå på tanken, vil jeg gøre det, når René er vågnet. Hvem ved, måske vil han med? Jeg vil dog gerne overraske ham med cola, når han vågner, så jeg skal ned mod Brugsen ca. 7:50 - derfor har jeg ca. 20 minutter til at skovle sne, før jeg skal gå. Det er fint for mig. Jeg behøver ikke længere tid. Jeg skal dog lige have ringet til mine forældre og spørge, om de kommer med de dér julekugler i dag, som aftalt. Det kommer an på vejret, nemlig. Men jeg regner med, at jeg ringer 7:25 til dem. Der må de da være stået op. Åh... Det bliver den herligste vinter! Sne - allerede i november - kan kun betyde en lang og hård vinter. Det er, hvad jeg håber på, selvom det er egoistisk. Men alle dem, som ikke ønsker en lang og hård vinter, men det modsatte, er jo også egoistiske - bare overfor folk som mig - vintermennesker!

Jeg har faktisk ikke fået tjekket, om det sner. Det skal jo også gøres! Uh, så travlt jeg dog har. Hehe. Jeg pyntede op til jul, sådan i det små, i går. Jeg har hængt julekugler i vinduerne. Det ser smukt ud. Muligvis må jeg erstatte dem, hvis dem, jeg har liggende hos de gamle er flottere... Men den tid den sorg - som muligvis kommer allerede i formiddag! Åh, for en gangs skyld håber jeg ikke, at det sner! Jeg må og skal have de kugler i dag.

Ellers en fin morgen! Jeg er begyndt at blive lidt småtræt, men har jo trods alt også kun sovet i 2½ time. Det bliver rart med en lur senere. Jeg tager en tidligt, så jeg kan sove lige så længe, jeg kan, uden at skulle tænke på aftensmaden. Og åh, altså, hvor René dog snorker ganske horribelt. Det var derfor jeg vågnede og ikke kunne falde i søvn igen. Det er lidt irriterende, at vi ikke kan sove på samme tidspunkt. Men jeg sover bedst om dagen, når jeg har sengen for mig selv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar