Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 12. november 2010

En masse pisse-pis

I can't hear you... Are you talkin' to me? Pludselig ramte en voldsom angst for at være alene hjemme mig, jeg blev helt overvældet og gik i panik... Blev ved med at høre lyde, men når jeg lyttede efter, var de der ikke... Angstanfald, vil jeg tro. Heldigvis kom René hjem ret tidligt, så jeg sad ikke så længe alene med det... Nu har vi siddet og set Halloween afsnit af "American Dad", "Family Guy" og "The Cleveland Show". Jeg tænker på at gå i seng om lidt... Jeg ved ikke helt, om jeg tager ind til min farmor i morgen alligevel... Jeg har ombestemt mig, men kun halvt. Jeg ved, at jeg kommer til at ødelægge stemningen og alt det dér, hvis jeg tager med, det er ikke lige sagen... Jeg ved sgu ikke helt... Hvad fanden skal jeg gøre?

Jeg trænger til at sove, tror jeg. En god, lang søvn. Hele natten igennem. Yeah. Det kunne jeg godt bruge. Jeg er helt udmattet, nemlig... Det tog sgu hårdt på mig, det angstanfald... Tror at jeg går i seng når klokken er 23:30 - om 20 minutter. Jeg skal ikke for tidligt i seng, for så kan jeg ikke sove helt til i morgen. Pisse-pis.

Jeg har fået hikke... Hader det pis. Det er fordi jeg har spist 2½ rundstykke, tror jeg. Ikke lige noget, jeg burde gøre på denne tid, men... Jeg havde lyst til det. Jeg skal have fundet ud af mange ting i morgen. Ønsker jeg at tage med derind, ønsker jeg at blive hjemme, hvad med indkøb, vi skal skaffe kørsel til lægen, have kontaktet Renés søster, som ikke tog telefonen, da jeg ringede. Hun har sikkert en grund til ikke at ringe tilbage. Hun ringer nok i morgen, og hvis ikke, ringer René til hende. Jeg skal spise frokost hos min farmor - jeg håber ikke, at hun har planlagt alt muligt pis. Pisse-pis.

Men ellers er det okay igen. Sådan da. For nu. Men jeg trænger godt nok til en god nats søvn! Mon ikke jeg skulle gøre klar til natten allerede nu?

1 kommentar:

  1. When all the other dogs in the pound are barking, trying
    to bark louder will only get you noticed for the wrong things.
    The one significant aspect is that the total number of
    bitcoins will be capped and held at a strict and abitrary expansion rate.
    They built a hugely successful business on that one competitive difference.



    Also visit my web page ... check this out

    SvarSlet