Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 4. november 2010

Nye stole i dag?

Jeg blev hjemme fra KBJ i går. Og jeg havde hovedpine helt indtil jeg vågnede i dag. Jeg har stadig lidt "mudren", men ikke noget særligt. Jeg har ringet og fået en tid i dag, den første ledige tid er 8. december. Wauw. Det er godt nok lang tid at vente. Men hey - who cares! Jeg har det jo godt.

I dag kommer Anders, vi skal ud og kigge på kontorstole. Først skal vi i JYSK, og bagefter i My Home Lagersalg - vi har udset os to stole, et hvert sted, og fordi JYSK ligger i Køge og My Home Lagersalg ligger i Ishøj, tager vi JYSK først. Så kan vi nemlig køre tilbage til JYSK på vejen hjem, hvis stolen i JYSK er bedre end den i My Home Lagersalg. Meeen... Det bliver så rart at få noget ordentligt at sidde på! Yay!

Så det ordner vi nok i dag. Jeg håber i hvert fald på det. Anders kommer efter arbejde, og så kører vi. Jeg regner ikke med, at han spiser her. Jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skal lave, så.

Hold da op, hvor er jeg inderligt træt. Jeg kunne godt bruge en lur. Men jeg har allerede taget én lur fra 06:30-09:20 - det nytter ikke at sove mere. Så bliver jeg bare mere træt. Og får mere ondt i hovedet.

Jeg har købt en hårlak, og jeg glæder mig til at prøve den i dag. Mest fordi det muligvis kan betyde, at jeg ikke behøver at sætte håret op, når jeg skal spise! Lige give det en dusch med den dér hårlak, og se, om der kommer lidt hold i det. Hvem ved?

P: "I miss you. I really miss you"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar