Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 23. november 2010

SNE!

Oh dear GOD tankpasseren, der stod på Statoil tanken i Herfølge på Vordingborgvej her til aften var LÆKKER! René og jeg gik og gjorde grin med det hele vejen hjem (René var med, vi fik sådan en lyst til en is, som man tilsyneladende kun kan få dér) fordi jeg var helt skudt i ham. Han var simpelthen bare så... Wauw... Men det var nu rart at komme hjem med René og se ham ligge dér, splitterragende nøgen og spise vaniljeis med vilde skovjordbær :) Han er dejlig, ham René. Lækker er han også, jeg blev bare lidt betaget af ham tankpasseren. Hehe...

Jeg er ellers ved godt mod i dag, har sovet en del, og det var RART at komme ud og opdagede at det sneede! Tøsne, nuvel, men cool alligevel! ELSKER sne! Jeg var lige ved at tro, at Herfølge var det eneste sted uden sne. Men så kom det! YAY! Woo-freaking-hoo! Endelig er det vinter! Yeah baby!

Jeg har været lidt småsur i dag, men det er gået væk igen. Heldigvis da. Jeg hader at være sur og trist. Jeg har set sidste afsnit af Tonny Toupet, og jeg må sige... Wikke-Rasmussen - de kan sgu noget! Hehe... Sonny Souflé Chok Show er jo også vildt fedt. "Voooldsom Volvo" - Haha! Søg evt. på Brdr. Bisp Voldsom Volvo på Youtube - du vil elske den!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar