Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 6. november 2010

Brændte mandler!

Yaay! Solen skinner i dag, hvor er det dog skønt! Jeg glemte helt at nævne i går, at jeg har fået et dejligt, dejligt brev fra Cecilie! Derfor har jeg skrevet et retur - det bliver sendt i dag eller i morgen. Superlækkert at sende breve! Jeg elsker den slags. Især de håndskrevne! Smukt!

MOR og René er kørt hen til Brugsen for lige at købe det vigtigste ind. Det er rart. Så kan jeg være så heldig at min pakke muligvis kommer i dag! Har jo bestilt en bh og 4 par trusser. Det kommer nok med den almindelige post (ikke pakkeposten), så det er jo mega cool. Hvis det kommer i dag, altså.

Og så skal jeg måske lave brændte mandler, hvis det ikke er for dyrt! Yay! De smager sindssygt godt, og jeg glæder mig til at prøve den nye opskrift, jeg har fundet. På gode gammeldags brændte mandler.

Jeg har købt ind til Renés slik-pakkekalender, som jeg pakker ind på mandag. Jeg glæder mig rigtig meget til 1. december, når han skal have den! Det bliver sjovt. Haha. Han elsker jo slik. Og de fire gavekort, jeg har lavet til forskellige ting.

Damn, jeg er træt... Sådan, virkelig træt. Jeg kan dog ikke nå at tage en lur inden de kommer tilbage. Satans. Måske vil det vække mig lidt, når jeg skal til at lave brændte mandler. Hvis det bliver i dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar