Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 30. november 2010

Breaking news: Skæv hund får pakkekalender

Shit, her er koldt...

This world may have failed you
it doesn't give you reason why
You could have chosen a different path in life

Jeg læser jo en del blogs. Det gør man nogle gange, når man selv er blogger. Jeg synes ofte at folk er sådan lidt... Hmm.... Ynk mig-agtige. Er det ikke synd for mig og Det er ikke min skyld. Sandheden er, at JO, det "din" skyld. Hvis du har et crappy liv, er der kun én, der kan gøre det uncrappy. Min veninde CC (frk. Coles univers) pointerede det i en kommentar på blog.dk (Bloggernes Paradis?). Den attitude, man har, skaber den person, folk ser - og måske er man slet ikke sådan, men det er ikke det indtryk, man giver.

Jeg er en sur bitch. Det t
ænker folk om mig - fordi jeg ALDRIG smiler når jeg er nede og handle eller er ude i offentligheden generelt. At smile til fremmede er ikke min ting. Men jeg er ikke sur, og jeg hilser gerne på dem i Brugsen og ønsker dem god weekend eller bare fortsat god dag. De hilser ikke igen. Fordi jeg ikke smiler. Når René er med, hilser de alle sammen. Også dem, der normalt ser igennem mig. Selv hende, der forsøgte at score René indtil hun fandt ud af, at han er gift.

Ja. Det var dagens budskab. Verden dømmer dig på den udstråling, du sender. God såvel som dårlig.

Jeg sætter lige et billede ind, som i min billedemappe hedde "Ja, bare en enkelt joint, hvorfor" fordi hunden ser fuckerskæv ud. Men dette er Mikie. Hunden, som skulle have haft sin julekalender i morgen... Jeg ved endnu
ikke, hvad jeg gør. Jeg kan først lave den i eftermiddag. Skal jeg tage derind med den i eftermiddag (det bliver så efter aftensmaden, der så bliver tidlig) eller skal jeg kigge forbi i morgen formiddag? Hmm... Jeg skal jo bare lave pakker og alt muligt... Det er nok bedst at kigge forbi i morgen. Jeg må lige aftale det med dem. Måske passer det dem bedre, at jeg kommer omkring 18-18:30? Jeg skal jo bare lige hurtigt aflevere pakkekalenderen. Jeg tager afsted igen med det samme... Jeg må have fat i dem i dag. Jeg tror, at jeg ringer ved 14:30-tiden. Så har jeg nok fået ordnet det, der skal ordnes. Jeg skal på posthuset og sende pakker, i Brugsen og handle, og på apoteket. Men... Posthuset åbner først klokken 12:00... Pis, ikke? Men hvis jeg nu går 11:00 ned på apoteket, så er jeg dér 11:15, og så kan jeg gå over og handle, så er jeg dér 11:30, det tager ca. 20 minutter at handle, og så er klokken 11:50, så kan jeg bruge de 5 minutter på at gå på posthuset, er er klokken 11:55, så venter jeg 5 minutter, hvorefter jeg bruger ca. 25 minutter på at gå hjem. Så er jeg hjemme 12:40, og så skal jeg pakke ud, det tager 10 minutter, så er klokken 12:50, så pakker jeg 24 små gaver i fryseposer og pakker dem ind i gavepapir - det tager en times tid, så er klokken ca. 14:00. Så laver jeg aftensmad når klokken er 16, så er der spisning klokken ca. 17 (alt efter hvilken ret, jeg vælger), og så kan jeg tage bussen 17:38. Så er jeg ved svigerforældrene ca. 18:15, afleverer gaverne og tager toget hjem, så det passer med bussen. Så er det egentlig planlagt. Så jeg har faktisk tid nok. Vi kan også bare spise noget hurtigt rugbrød eller noget, og så kan jeg hoppe til Jersie først, og så lave mad, når jeg kommer hjem - mange muligheder. Jeg vil konferere med de sviger-gamle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar