Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 27. november 2010

Let it snow - thank you very much

Heys! Jeg har simpelthen fået talt med min mor, de kommer ikke med glaskuglerne i dag, fordi vejret er for dårligt, og Renés søster har ringet, vi skal ikke til fødselsdag i morgen, fordi vi ikke kan blive hentet i det her vejr. Der er faldet godt og vel 50cm på 27 timer, og det sner stadig. Hooray! Ja, altså ikke pga glaskuglerne og fødselsdagen, det er mere øv - men det er rart at det sner - jeg har allerede været ude og skove, og jeg skal skove mere i dag! YEAH! Vi skal have købt vejsalt, og det kan kun gå for langsomt - men hvem skal køre os? Ingen kører ud i det her vejr. Det er jo også ret uansvarligt. Men vi er nødt til at salte.

Anyways; decembers budget er lagt færdig nu, og vi får et underskud på små 300 kroner. Det er der bare ikke noget at gøre ved. Slut færdig. Det må vi så æde - same goes for the bank. Vi kan ikke sætte tingene længere ned, end de allerede er. Derfor synes jeg, at det er OK hvis der står 300 kroner med røde tal på bundlinjen. Sådan er det jo bare.

Hamid skrev til mig i dag, at han i går skrev med en pige, han havde mødt på Academy flirt. Som ville have sex med ham, men han havde ikke svaret på hendes sidste besked i morges, fordi det koster 15 kroner pr. sms, og fordi han ikke mener at det er hende, der sender de sms'er. Det er et datingsite, som har adresse i Tyskland, men hun skriver dansk til ham. Oh well. Who cares. Han roder sig altid ud i den slags.

Åh, jeg glæder mig til indkøbene i dag! Bare ud og vandre i sne! SKØNT! Ej, jamen, jeg har savnet vinteren så meget! Det er så dejligt, at den endelig er her! KYS til sne!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar