Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 27. november 2010

Tics i tindingen og træthed ud over alle grænser

Ah... Jeg fryser. Det er koldt. Det er dejligt! Jeg overvejer at tænde en masse stearinlys. Det ville være awesome. Men... Jeg gider ikke. Det er nemmere at sidde her og glo. Haha. Jeg skal jo finde stager frem og alt muligt - not in the mood.

Jeg har fået skrevet cirkus 20 sedler mere til Renés julegave. Jeg har lavet lidt om på den. Nu er det en æske med 2 hjemmelavede biografbilletter, fordi jeg aldrig gider at se film, og vi har en masse film, vi endnu ikke har fået set. Så har jeg lagt de ca. 50 små lapper papir med grunde til, hvorfor jeg elsker ham, oven på, og sluttet af med et garantibevis på, at biografbilletterne og alle "Jeg elsker dig fordi" -sedlerne er ægte. Jeg har selv lavet boksen. Den er magen til Ønske Boksen, som der er nummer 1 på pakkekalenderen på onsdag! Det bliver bare sådan en virkelig hyggelig jul, tror jeg...! Åh! I'm sure it's gonna be a great christmas! Jeg skriver om den konstant, men det er fandeme også spændende! Jeg er vild med det. Og Jesus Christ, hvor er jeg dog træt... Jeg sidder her og halvsover foran min skærm. En nerve i huden får min tinding til at vibrere. Føles højst mærkværdigt. Tics i tindingerne? Har man nogensinde hørt sådan noget før? Haha.

Jeg har fået et sår på min hæl. Ja, altså, i går fik jeg et på venstre hæl. I dag er det højre. Det er støvlerne. Vinterstøvlerne. De er sgu lidt hårde. Men heldigvis er der noget, der hedder plaster! Yay on plaster! Jeg kunne godt spise en burger til aftensmad. Burger og fritter med salatmayo. Mums. Når jeg har spist, skal jeg SÅ meget have en lur. Medmindre det så er så sent at man kan gå i seng alligevel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar