Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 21. november 2010

Oh, but he didn't!!!

Indlæg nummer 250! Yay!

Ej. Men seriøst. Klokken er 18!!! Og jeg troede at den var 22 eller deromkring, jeg troede at det var ved at være på tide at skride i seng...! Så er klokken freakin' 18! Tal om at kede sig!!! Jeg keder mig godt nok også. Jeg ved ikke, hvad jeg skal lave. Jeg er træt, doven og har lyst til at blogge, men intet at blogge om... How about that. Overvejer, om jeg mon skal læse lidt, men... Det er jo lige dét med koncentrationen... Den er ikke, hvad den har været.

Men hey - har lige fået taget mig et lækkert bad! Yay! Jeg trængte til et godt, langt bad - og jeg badede vist med Peter Edderkop ("Lille" var han ikke), men han blev væk, og jeg kunne ikke finde ham igen, så jeg tænkte "Nå!" og håbede at han ikke ville kravle op på mine fødder mens jeg badede. And he didn't! Yay!

René skal til træning i morgen. OG hjem til Anders! Wauw...! En dag for mig selv. Se, det er jo sagen! Hvad mon jeg skal lave? Noget rigtig spændende, tror jeg. Jeg ved ikke, hvad det skal være - men jeg finder ud af det! Jeg må da for pokker kunne finde på bare én spændende ting at foretage mig? Jeg tror at jeg vil gøre rent. Det er måske ikke spændende, men det er hyggeligt og rart, og det gør René glad, såøh... Jeg siger jo tak til det! Godt jeg fandt på det. Det skal jeg så i morgen. Tror jeg vasker op mens han er til træning. Så gør jeg rent mens han er hos Anders. Jeg glæder mig allerede. Jeg skal rigtig hygge mig.

Vi skal til fødselsdag på søndag... Jeg ved ikke helt, om jeg kan overkomme det, sådan rent psykisk, men jeg vil arbejde mig op til det, så jeg kan komme med. Det er synd for ungerne at jeg altid bliver hjemme fra deres fødselsdage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar