Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 30. november 2010

I just looove my computer. Oh, and life. And myself. And my man.

Kender I det, når man har hørt den samme freaking sang hele dagen? Haha. Det gør jeg! For jeg har hørt "Rockstar" hele dagen! Yay!

Jeg var nede og købe ind i dag, købte så freaking meget, at jeg ikke kunne bære det hjem, og derfor måtte tage bussen. Jeg troede at jeg skulle dø. Seriøst. Det er ikke pis. Jeg troede at jeg skulle dø. Jeg kunne ikke bære mere, og jeg holdt pause for hvert skridt jeg tog. Jeg græd af udmattelse, da jeg kom hjem. Jeg var så færdig. René måtte trøste mig. Mine fingre rystede så meget, at jeg ikke kunne binde mine snørebånd op. Men jeg kom hjem, og jeg fik mig en god lur.

I morgen er det PAKKEKALENDERDAG! René får en pakkekalender i pakkekalenderen i morgen. Spændende. Det er nok et tvist, han ikke havde regnet med. Men det får vi at se i morgen, når han åbner sin pakke nummer 1! Jeg er så spændt. Han skal åbne den så snart han står op. Det er ikke nødvendigt med så mange af de andre pakker, men lige med den her er det. Den pakkekalender, han får i pakkekalender i morgen, er nemlig en kalender, hvor der skal tages beslutninger, og det skal der hver dag frem til den 24. december. Der er tale om indkøb af ting m.v., og det er rart at vide det om formiddagen, så man kan nå at købe ind. Slikkalenderen kan han åbne, når han vil. Hehe... Åh! December, I LOVE YOU!

Jeg elsker også René - my man! "Don't mess with my man, girl!" Og mig. Og mange andre. Jeg elsker også livet og min computer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar