Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 24. november 2010

Bare pakken kommer i dag!

Jeg har fundet "Paradise Lost" som e-bog! Yay! Desværre på engelsk - men op i røven med det! Det kræver bare lidt mere koncentration, så det går lidt langsommere. Det går nok.

MOR ringede og vækkede mig her for 15-20 minutter siden, og sagde hun undskyld? Jeg er bare sådan lidt... ambivalent, for et eller andet sted er det jo okay at ringe til folk klokken 10:45 -men kan man ikke bare sende en sms, når nu ens "søns" telefon ikke bliver taget? Irriterende, altså. Men der er ikke noget forkert i at ringe til folk kvart i elleve. Jeg sov bare så dejligt... Haha...

Jeg har siddet og lyttet til musik her til morgen (var oppe i morges, men gik i seng klokken 8), blandt andet George Michael, nu lytter jeg til Freya. Jeg har startet en musikblog på blog.dk ("Bloggernes Paradis?" øverst til højre under Gode Hjemmesider!) - bare under mit normale brugernavn. Jeg har taget nogle ord til mig; hvis folk vidste, hvad jeg ganske anonymt skrev om dem, ville de blive kede af det. Så fremover vil jeg blogge om mine følelser osv. herinde, og om musik på blog.dk - jeg kan findes ved søgninger på Maddox.

Jeg vil skrive om måde nyt og gammelt musik, som jeg mener er værd at lytte til. Den slags vil jeg selv gerne læse mere om - få noget inspiration! Det bliver rart. Mon min pakke kommer i dag? Det håber jeg! Ellers kommer den i morgen, jeg vil bare gerne have den i dag. Sådan er det jo altid, I guess.

Vi er ved at lufte ud, og her er freaking kun 22,7 grader herinde!!! Det er isnende koldt, jeg overvejer at tage et sæt kluns mere på! Jeg skal jo alligevel ud og tømme postkassen, selvom jeg tror at pakken kommer med pakkeposten - det er en stor pakke, nemlig. Uh! Elsker den slags. Jeg er bare vildt oppe at køre over at min pakke måske kommer i dag. Kommer den ikke i dag, kommer den i morgen! Haha! GREAT!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar