Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 2. november 2010

Irriterende dag! Ih, altså!!

Det er alligevel utroligt, hvad man skal udsættes for. Det er utroligt at folk bare ikke forstår, at det dér med at sætte billeder med sår, selvskade, barberblade og diverse andre krænkende ting på forsiden på blog.dk, ikke er i orden! Jeg bliver meget påvirket af det. Jeg får lyst til at skære i mig selv - og det kan ikke være rigtigt, at der kun skal være plads til selvskadere på blog.dk, og ikke til os, som prøver at lade være. Det er 7 år siden jeg sidst skar i mig selv. Jeg har planlagt at det ALDRIG sker igen. Derfor er det skrækkeligt at se på de billeder! Det går mig på!

Og jeg skal ind til KBJ i morgen, jeg skal med bussen 10:24, o
g jeg burde så meget gå i seng nu - klokken er lidt over 23. I stedet har jeg valgt at bage boller. De er næsten færdige.Jeg synes at René fortjener hjemmebagte boller. Det er derfor. Jeg gik i gang allerede klokken 21- og noget, men de skal jo hæve i en time sammenlagt, plus at de skal formes og bages. Det tager sin tid. Meeen... De bliver sikkert lækre. Dejen smagte i hvert fald godt! Haha. Vildt usundt, I know, men det smager sgu så godt. I dag har jeg ikke spist så meget dej. Jeg ved ikke hvorfor, for den var skøøøn, men jeg havde bare ikke sådan rigtig lyst til dej. Normalt kan jeg sagtens fortære noget der ligner 1-1½ formet bolle... Det er SÅ usundt for maven, men... Jeg elsker dej. Jeg er nødt til at bruge pasteuriserede æg til pandekagedej, fordi jeg også spiser det! Hehe... Jeg har altid gjort det. Så dum er jeg nemlig.

Jeg har fået vasket tøj i dag, og jeg har også købt n
yt tøj. Det var ikke meningen. Jeg skulle købe tøj til MOR, men så kom jeg til at købe en bh og en 4-pak med trusser, fordi jeg er i stærk mangel af det hele! Så skulle MOR have et par joggingbukser. De kostede 99 kroner, men man skulle købe over et vist beløb for at kunne bestille, så jeg måtte bestille et par joggingbukser også. MOR ville have dem, men ikke 2 par. Det er lidt irriterende. Hun sagde nej først, men ændrede mening efter jeg havde bestilt undertøjet - så der kommer 60 kroners ekstra porto på. Grr... Vi kunne have sparet 60 kroner PLUS 99 kroner på mine joggingbukser - jeg mangler ikke. Men måske er det alligevel meget rart, så længe René går til træning? Nå, men nu kommer det inden for 4-5 hverdage. Så må jeg jo vente og se hvornår det er. Det er bare irriterende at MOR er så langsom i optrækket, plus at JEG skal betale for portoen. Det går mig lidt på. Men måske kan vi lave det til hendes julegave - hun køber nemlig noget til os. Det er bare så irriterende. Faktisk er alt bare irriterende i dag. Oh well... Den slags dage skal der også være plads til.

Mine boller er bagt færdig, de er afkølet lidt, og jeg vil smage dem nu. Jeg har ikke penslet dem med noget,for jeg GAD ikke. Dovne mig. I gamle dage anså man dovenskab for værende en sindssygdom, så teknisk set er det jo naturligt at jeg er doven. I hvert fald efter gammel standart! Uh, jamen, jeg er begejstret for mine hjemmebagte boller! De smager jo ganske fortræffeligt!

Jeg ved stadig ikke, hvor jeg står i forhold til Cecilie. Jeg tror at hun
er sur, men samtidig kalder hun mig "søde" og sådan noget, i de kommentarer, jeg skriver til hendes indlæg på blog.dk. men okay, ret skal være ret: Det er længe siden, jeg sidst har set hende derinde. Jeg tror at hun muligvis har det dårligt. Men når hun ikke vil tale med mig... Så kan jeg jo ikke hjælpe. Eller; forsøge at hjælpe. Men det gør måske også mere skade end gavn. Jeg har jo ikke forstand på det. Eller; jo, det har jeg, men hvis hun får det værre eller ikke viser tegn på bedring, vil jeg gå ned med flaget. Jeg vil ikke ofte mit eget helbred for Cecilies. Jo, det ville jeg, hvis jeg ikke havde René. Men man skal tage hensyn til hinanden. Jeg vil tage hensyn til René, fordi det er ham, der skal leve med mig, når jeg er gået psykisk ned.

Jeg vil lære at være mindre egoistisk og tilbringe mere tid sammen med René. Se nogle film sammen med ham og sådan noget. Jeg sidder altid på min pind her, foran computeren. Det må være på tide, at der kommer lidt interesse i René. Jeg viser ham jo i
kke kærlighed og interesse ved blot at forkæle ham. Jeg må lytte til ham, bruge tid med ham. Det er jo så bare sådan, det er - jeg synes, vi bruger for lidt tid sammen. Jeg må jo på den ene eller anden måde skabe bedre kontakt imellem os. Selvom den ikke fejler noget nu. Det er bare skønt at være sammen. Tosomheden er rar. Jeg elsker René. Og det er på tide at jeg viser det. Vores bryllupsdag i går var superlækker. Jeg vil have flere af den slags dage. Og det eneste, vi gjorde anderledes, var at bruge tid - sammen. Sådan skal det være fremover. Derfor vil jeg lige om lidt gå hen og se lidt fjernsyn sammen med René - når han er færdig med at spille. Det glæder jeg mig faktisk allerede rigtig meget til!

Jeg er sikker på, at den kommende dag bliver god! Som en
lille bonus, vil jeg sætte et par billeder af vores nye gamle sofaer ind! Enjoy!


'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar