Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 22. november 2010

Angstformer og frustrationer over blog.dk

Ha! Dumbass! Hvis han rent faktisk tror, at jeg vil antage ham på min venneliste efter den opførsel, han har udvist på blog.dk her til aften, er han da komplet dum. Faktisk kan jeg slet ikke se det kloge i ham, og at han studerer jura forekommer mig højst mystisk. For magen til idioti skal man fandeme lede længe efter. Nuvel, det er fake, men alligevel... Manden har en lidt for syg humor til mig, godt nok. Eller hvad man kalder den slags. Nej, "sund60", du kommer ikke på min venneliste.

Derudover har jeg nok lidt forrådt Josephine, idet jeg lovede at tage hendes kamp ved siden af hende mod Mimi-CallMeMimi - også på blog.dk - og jeg har efterfølgende besluttet at det er dumt at starte krige på den hjemmeside, fordi den ikke er overvåget og man stort set kan sige hvad som helst. Men jeg har valgt at melde mig ud og opfordre andre til at gøre det samme. Så kald mig bare forræderisk... Jeg kan ikke gøre det på andre måder. Jeg skulle ikke have sagt det dér til Joseph, men det gjorde jeg, og det er jeg ked af nu.

Så har jeg skrevet 4 adventsdigte til mine svigerforældre. De får et tilsendt hver lørdag med besked om, at det først må åbnes søndag, og der vil så stå et digt på 3 vers med 4 linjer i hvert. Jeg har faktisk overvejet at skrive det ned her. Tror ikke, at de kender til denne side, nemlig,men jeg ved det ikke. Min mor og fars digte kan ikke stå her. De kender til denne side, selvom jeg næppe tror, at de kommer herind. Men de kender adressen.

Jeg har brugt min aften på at digte. Jeg vil lave et "juledigt" til René; jeg skriver 4 linjer ned hver dag, de kommer til at rime, og så samler jeg dem, han får dem i gave til jul. De kommer til at beskrive vores forhold, hverdag og os selv. Jeg har fået ideen fra Chefinden fra blog.dk - tydeligvis har jeg brugt meget til på blog.dk i dag. Men det gør jeg generelt altid. Haha... Det er en god side.

Faktisk... Jeg har fundet disse to tekster, fordi jeg kom til at tænke på, at folk ofte forveksler de to fobier:

Hvis man lider af socialfobi, eller socialangst som det også kaldes, er man så angst for at være sammen med andre mennesker at man er tilbøjelig til at trække sig fra socialt samvær.
Selv om man har stor lyst til at være sammen med andre, føler man sig kejtet, klodset og forkert, og man er bange for hvad andre tænker om en. I værste fald kan man være så hæmmet af sin angst, at man ikke kan klare uddannelse og jobs, hvor man skal være sammen med mange mennesker. Ofte får man heller ikke en kæreste, fordi man ikke tør kontakte det andet køn.

***

Hvis man lider af agorafobi, er man angst for at befinde sig på steder, hvor der er mange mennesker, f.eks. i supermarkeder eller i busser og tog. Man frygter f.eks. at man falder om og at man kommer til skade, uden at få hjælp (...) Agorafobi kan være en alvorlig sygdom, hvor man i værste fald til sidst slet ikke kan gå uden for sit hjem på grund af angst.

Begge tekster er fra http://www.netpsykiater.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar