Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 16. november 2010

For doven til kakaomælk

Klokken er lidt i onsdag. Jeg skal til lægen på torsdag. Smertebehandling. Åh! Jeg har bare ikke brug for flere piller, men noget må der gøres. Jeg kan ikke leve med disse smerter længere. Det kan jeg ikke. Jeg må have hjælp - i form af noget. Rygsmerter og knæsmerter driver mig til randen af sindssyge, og jeg kan snart ikke holde til mere. Jeg hader-hader-hader at have ondt. Det er en bitch.

Jeg sidder og tænker på, hvem der er vigtige i mit liv, og hvem der ikke er. Hvem burde man sortere fra, og hvem burde man ikke? Jeg ved det ikke. Jeg tror ikke, at jeg som sådan har lyst til at sortere. Der er ikke nogen, jeg kan undvære. Eller; jo, men de kan ikke undvære mig, og derfor går jeg ingen steder.

Jeg sidder også og tænker på, om jeg mon ikke burde fjerne makeup inden jeg går i seng - hvornår jeg så end gør det? Jeg burde faktisk fjerne det nu - bare for at jeg husker det. Det er dejligt at tage på - men ikke dejligt at tage af! Haha... Men det skal jo gøres.

Ellers har jeg læst et indlæg på blog.dk, som Cecilie har skrevet, og det er så smukt og fantastisk - ville ønske, at hun havde skrevet det om mig... Men heldig - det er man ikke altid. Ja, altså, jeg ved ikke, om det er om mig, men jeg tror det ikke - og teknisk set har man jo lov til at drømme!

Det er sjovt som man kan sidde og spise kartofler med dressing og ikke andet til aftensmad, og så rent faktisk blive mæt... Det kan jeg godt lide. Elsker kartofler. Har overvejet at lave mig et glas kakaomælk. Mums. Men jeg ved ikke helt, om jeg gider. Kakaopulveret ligger helt ude i gangen - det er hele 1½ meter fra mig... Det magter jeg ikke. Der er jo også 1½ meter hen til køleskabet, hvor mælken er, så det er 4½ meter i det hele - magter jeg slet ikke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar