Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 7. februar 2013

9. februar coming up!

Goooodmooorning Køge! (og resten af Danmark) I dag skal jeg have dræbt opvasken, men det er det eneste, jeg skal. Er det ikke vildt?

Okay, tjek den her sang, og lyt omkring 00:30 og frem til 00:40 - hehe!
Det er lidt ligesom i 90'erne da Charles & Eddie lavede sangen "Would I Lie To You", og der så, når det dér blev sunget, blev udgydet "oh yeah!" så det blev til "would I lie to you baby, oh yeah, would I lie to you?" Den her sang, med Michael Learns To Rock - et dansk band, i øvrigt, hvis nogen ikke ved det. Gigantiske i Asien -  gør det samme. "You tell me you are leaving, but I just have to say: Oh yeah - before you throw it all away." - "oh yeah"? Det er da et helt tosset tidspunkt at sætte et "oh yeah" ind. Eller er det bare mig?

Jeg er lige faldet - igen. Kramper. I køkkenet. Slog mit knæ, og mit hoved blev banket ind i radiatoren. Jeg har ret ondt lige nu - men så må man lade være med at fucke op med pillerne og så lalle rundt som om intet er hændt. Det er lidt slutningen på det. Jeg nægter at tage hovedpinepiller, men hvis smerten i knæet bliver for slem, må jeg tage et par stykker. Jeg har også noget gel af en art et eller andet sted. Det er nok bedre til den slags? Jeg ved det faktisk ikke... Jeg må jo finde ud af det, og evt. smøre det på.

Faktisk... Så den 9. februar, er det 12 år siden, René og jeg mødte hinanden. Jeg har tænkt på at sende Katja en buket blomster eller sådan noget. Det er vildt plat, jeg ved det, jeg ved det, men hun introducerede os for hinanden, og måtte derefter i over 2.000 dage måtte høre om, hvor meget jeg elskede René, og hvor ulykkelig, jeg var. Fand'me... Hun fortjener noget... Vi har lige haft 5-års bryllupsdag. På grund af hende. Og jeg havde bedt om, at hun blev det ene vidne, ved Renés og mit bryllup, fordi det betyder noget for mig. Så jeg har overvejet at sende en buket blomster eller en lille gave til hende. Hun er i Prag lige nu, og jeg ved ikke, om hun er hjemme den 9. februar. Jeg har tænk mig lige at sms'e hende og spørge, bare sådan... Jeg skal bare lige finde på en grund :) Jeg kan ikke spørge Holst, for han er muligvis med (Holst er hendes mand). Grunden til "muligvis" er, at hun ofte rejser alene. Men jeg ved, at hun skal på arbejde den 11. februar, så der er hun i hvert fald kommet hjem fra Tjekkiet. Men om hun kommer hjem lørdag eller søndag, og hvad hun skal de to dage, er jo ikke til at vide. Men jeg kunne bare godt tænke mig, at det var på selve dagen, og det er altså den 9. februar. Fredag den 9. februar 2001. Dér mødte René jeg for første gang, fordi vi skulle på sommerhusferie sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar