Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 6. februar 2013

Penicillinkur

Lægens dom: betændelse i benet, penicillinkur. Tjekkes om 1 uge. Kort og kontant.

Jeg har været nede og hente penicillinen i dag, er lige kommet hjem. Det er "hyggeaften" for René og mig, og derfor skal vi have pizza. Så jeg har slået dejen sammen, og nu venter jeg bare på, at den hæver. Det bliver den sædvanlige; dej, tomatkoncentrat, skinke i strimler og revet mozzarellaost. Engang imellem "spicer" vi den lidt op med noget andet topping - men vi har ikke mere Quorn :( Så skal vi først i Kvickly. Men det kan vi selvfølgelig gøre, når vi alligevel er i Køge centrum i næste uge (jeg skal til lægen). Jeg har foreslået, at vi kigger forbi svigerforældrene efter lægen, men det er noget, der tages stilling til i næste uge.

Endnu et skyderi i Køge i dag. Suk suk. Det er sgu overalt, efterhånden.

Jeg har købt en pakke Hubba Bubba i dag, bare sådan for nostalgiske årsager - og sikke en skuffelse!!! Fy for fa'en, altså, hvordan har jeg dog kunne spise dem?! Ej. De er lavet om. De i gamle dage var de røde. Nu er de hvide. Farven er sikkert blevet stemplet som kræftfremkaldende, og derfor forbudt. Men jeg er jeg er ret sikker på, at de også har ændret smagen. Heldigvis, kan man sige, faldt jeg over en pakke med Pez, uden dispenseren, og jeg ELSKER Pez - det gjorde jeg som barn, og jo - jeg køber dem stadig, når jeg ser dem. Dem bliver man aldrig træt af, de sammenpressede sukkerknalder med smagsstoffer i. TAK for PEZ! Det er sikkert noget japansk. Eller kinesisk. Jeg har ikke kigget nærmere på dem.

Men i det stykke tid, det har taget mig at samle tankerne om dette indlæg, ca. 15 minutter, er min pizzadej hævet færdig og klar til udrulning! Jeg glæder mig allerede til den superlækre, dejlige middag! Og så er min pizzadej god. Det er faktisk en opskrift, jeg har fra min mor. Faktisk er det ikke en opskrift. Det er en "som du føler" - lunkent vand efter den mængde, du ønsker, 50g, salt efter ønsket mængde, olie, hvis man vil gøre dejen lidt smidig, og så mel, så det bliver en dej. Så skal svinet hæve i 15-20 minutter. Dejlig dej. Altid nem at lave!

Nå! Det var pizzafremstillingen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar