Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 18. februar 2013

Kuponhæfte eller sukkersyge. Medicin? Udseende? You choose

Det sidste halve års tid har René til ca. 3-4 måltider om dagen fået en lille "besked" vedlagt sin tallerken. En "Jeg elsker dig"-besked, sagt på forskellige måder. Hvis vi siger, for at tage lidt løst på det, at det er et halvt år, og at der er 30 dage om måneden, og der er 3 sedler om dagen, er der tale om 540 forskellige måder at erklære sin kærlighed på. Plus de ting, jeg laver ved siden af. Jeg har lavet en lille æske med 100 grunde til, at jeg elsker ham - 100 små sedler. Det, der er sjovt ved det, er at han rent faktisk gemmer dem. Nå, men det jeg ville frem til, er at alle de mange sedler, han har fået og får frem til sin fødselsdag i april, bliver klistret på et stykke papir og sat i en plasticlomme, som kommer i en mappe. Så vil jeg tegne nogle hjerter og blomster på de tomme steder, og jeg vil selvfølgelig gøre det hele til en smuk "Jeg elsker dig" mappe. Den får han højst sandsynligt i fødselsdagsgave, medmindre jeg kan finde på noget bedre til hans fødselsdag. Nu fik han en dyr bryllupsdagsgave og en dyr julegave, så jeg synes at han skal have en hjemmelavet gave til sin fødselsdag i år. Jeg kunne f.eks. lave et kuponhæfte? Med forskellige ting i, som f.eks. en fodmassage, biografbilletter, lækker middag for to - og videre i den dur. Jeg synes faktisk, at det kunne være en god idé. Jeg må lige tænke tingene igennem, for jeg kunne godt tænke mig, faktisk, at give ham et eller andet hjemmekreeret i dag. Der er mange ting, man kan lave, men jeg har fandeme lavet mange af dem i forvejen. Hehe.

René har ikke hældt morgenmedicin op. Jeg har ikke fået taget min morgenmedicin endnu. Dammit. Men jeg kan ikke selv ordne de piller. Jeg var ved at blive kvalt, da jeg skulle bekæmpe et raserianfald over 3 rundstykker i posen, når der skulle være 4 eller 2. Jeg ved ikke, om jeg overlever endnu en omgang kvælningsforsøg.

Jeg er faktisk begyndt at mistænke mig selv for at have sukkersyge. Jeg har ikke noget at bygge det på, andet end at jeg de sidste 3-4 dage har været meget tørstig. Selvom jeg er på vanddrivende, tisser jeg faktisk ikke mere, end jeg gjorde før. Urinen er mere koncentreret. Men jeg er ikke derude oftere. Men jeg tager til hospitalet på torsdag og får taget de prøver, der skal tages. Så må det jo ... Ja. Så må jeg æde den, hvis jeg har sukkersyge. Der er jo ikke noget at gøre. Jeg må i gang med behandling. Jeg er tryg ved, at jeg skal have taget et EKG, for jeg synes selv, at det fungerer lidt uregelmæssigt derinde.

Linda P., "Du' fandme pæn du er"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar