Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 11. februar 2013

No money man can win my love

Hehe - mærkelige tekster engang imellem. Jeg er faldt over "Buffalo Stance" af Neneh Cherry. Hold op, hvor var jeg vild med den, da jeg var barn. Den er fra sidst i 80'erne eller først i 90'erne. Jeg kan ikke helt huske det, jeg kan bare huske, at jeg ikke var så gammel.

Nå ja, og så Mr. Hamid kommer på onsdag. Han siger at han kommer ved 10-11 tiden og tager hjem efter aftensmaden. Det tror jeg ikke på. Derfor vil jeg ikke købe noget ind. Han må selv købe det, han skal bruge. Jeg vil gerne følges med ham i Netto eller Kvickly, så kan han købem hvad han nu end har lyst til. Men jeg køber ikke noget. Ikke efter det show, han stillede op sidst. De 3 dage, han skulle være her, blev til 1½ time, og han skabte vildt mange problemer for os. Plus at vi næsten ingen penge havde, og bruge de sidste på hans besøg - og så var han her ikke alligevel. Hm. Men jeg nægter sgu at købe noget ind.

Jeg har skændtes meget med René i dag. Han kan ikke høre hvad jeg siger, og er sur over at han skal sige "Hva'?" så mange gange. At jeg tilsyneladende mumler så meget, så han ikke kan høre det, selv om jeg sidder og råber det fra rummet ved siden af med begge døre åben. Han stiller mig et spørgsmål, som går klart igennem, men når jeg så skal svare kan han ikke høre hvad jeg råber, og forventer at jeg går ind til ham for at sige det. For f... Han har fucking hele TO høreapparater, et til hver øre! Han kan sgu da bare se at få dem smækket i. For helvede, altså. Jeg er ved er blive idiot af de skideballer. De dybt uretfærdige, for jeg har lige så meget ret som har - hvis ikke mere. Hvis han ikke kan høre mit svar, kan han lade være med at stille mig et spørgsmål, men spørge mig om jeg gider at komme hen til, hvor han nu er. Og SÅ kan han spørge mig om, hvad han så end har på hjertet. Arh... :/

Jeg skal skylle opvasken af, faktisk, og så skal jeg se at få taget medicin - jeg har ikke taget den midterste penicillinpille. Jeg glemmer den hele tiden. Pik! Nå... Men jeg må tage den nu, og så tage en i morgen, som planlagt, og håbe at det klarer den.

Jeg fryser. Pikkekoldt. Øv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar