Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 16. februar 2013

It's in his kiss!

Tirsdag eftermiddag sluttede jeg penicillinkuren, og i dag skal jeg begynde på en ny. Fair nok. Men i den tid, der er gået, er betændelsen i mine fødder blusset op igen. Vi har ikke haft mulighed for at hente penicillinpillerne før i dag, men det har IKKE været en klog beslutning at vente så længe. Man kan altid være bagklog. Selvom det her var være direkte stupid.

Jonna kommer i dag, men først klokken 15, så jeg har god tid til forberede mig :) Jeg har læst det, hun har givet mig. Jeg tror bare, at de ting, jeg stiller spørgsmål ved, er noget, der går ud over hendes grænser, så jeg vil ikke spørge hende om det. Det er primært det dér med, at man skal være ydmyg, og lære ens børn om ydmyghed. Det er en god idé. Der står, at man i stedet for al det materielle skal lære sit barn at at glædes over troen på Gud, som om troen er en gave i sig selv. Det er en muligvis også for nogen, men er det ikke ærgerligt for Jehovas unger, at de aldrig får en fødselsdagsfest med gaver og varm kakao med flødeskum, klovne og balloner? Ej, det gør de jo også. Det håber jeg. Det var bare en tanke, der slog ned i mig, da jeg læste i "Vagttårnet" i går.

Cher, "Born With The Hunger"

Jeg faldt sgu over Cher. Jeg mener; jeg har masser af musik med Cher. Men jeg har ikke hørt det i lang tid. Det er en skam. Jeg husker en sang som "The Shoop Shoop Song" ( sangen ) som jeg var helt fuldstændig ekstremt skudt i, da jeg så filmen "Mermaids" med Cher, Winona Ryder og Christina Ricci. Den film var bare så fandens cool. Jeg ved ikke, om jeg ville synes det i dag. Men dengang var den bare... Wauw. Hvornår er det nu den er fra? Det må være i starten af 90'erne. Uh, Godt ramt. 1990. Og den danske titel er "Skønne sild". Tjek den her: www.imdb.com

Jeg mangler sådan lidt her og dér, og jeg er nødt til at gå ned og hente mine piller selv, selvom jeg højst sandsynligt må vende om på halvvejen, for René sover, og jeg vil ikke vække ham. Jeg har sindssygt ondt i knæene efter turene torsdag og fredag, så jeg havde egentlig regnet med en hviledag, det er så ikke sådan, det ender, og det accepterer jeg fuldt ud. Jeg har da i hvert fald tænkt mig at forsøge! Jeg skal også have taget min morgenmedicin. Det er bare fordi... Tanken om de piller... Men OK - jeg kan jo bare spise noget først. Jeg har været oppe i 1½ uden sådan rigtigt at spise noget - så er det jo klart, at jeg kan forvente masser af syre. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar