Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 15. februar 2013

Na na na na na na [Batman!]

Tidligt oppe i dag. Betyder 5 timers søvn. Måske ikke lidt alligevel. For jeg skal jo sove til middag (øv), så benene kan ligge oppe. Jeg skal til KBJ i dag, så vi smutter lige ind i Kvickly på vejen hjem og køber Quorn. KBJs kontor ligger jo lige overfor Kvickly.

Jeg kom sådan til at grine i går. Jeg har fået en e-mail fra coop hvor der står, at Kvickly i Køge i dag har 15% rabat på ALLE varer - og så er der bare en liste så lang som et ondt år som er fritaget rabatten. Kostvarer, f.eks. Og hvad er det? Er det frugt? Grøntsager? Frostvarer? Quorn er en frostvare. Er den så ikke med i tilbuddet, fordi det er en kostvare? Come on, coop! Tag jer sammen! Hehe

Den kære Jonna kommer i morgen. Jeg har slet ikke fået læst noget af det, vi har aftalt, fordi jeg er så fascineret af "Paradise Lost". Det kunne være, at jeg lige skulle læse op på Jonnas halløj i dag, eller i aften, tage lidt notater, så jeg er mere forberedt på, at hun kommer. Teknisk set er det bedst at gøre det i dag og ikke i aften, for hvis jeg har nogen spørgsmål, kan jeg nå lige at sms'e hende, så hun kan finde et svar på dem. Men hvis Katja er på arbejde, kommer jeg jo nok til at snakke med hende... Ellers må jeg gøre begge dele på én gang. Det er bare svært.

"Black Jesus" af Everlast
fra "Eat at Whitey's" som udkom i 2000

:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar