Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 4. februar 2013

Jeg har svært ved det der med at stå på benene

I'm too old to be shy - but I wonder what to say after I said "Hi"

Ups. Jeg er faldet. Igen. Men denne gang i køkkenet, og fordi jeg fik kramper. Så ingen mudderpøl til mig denne gang. Der var faktisk ikke noget sjovt over denne gang overhovedet - bortset fra, at "The Bun" redde mig fra at banke hovedet ind i skabslågen. Jeg har dog fået hovedpine. "The Bun" er Renés navn for min "knold/knude" af hår - hvilket det jo faktisk også hedder på engelsk. The bun. René hader den inderligt, og derfor har den fået et navn. Hehe.

Det regner kraftigt i dag, Derfor er der ingen af os, der regner (hehe) med, Anders og Dorte dukker  op med sengen i dag. Det er lidt ærgerligt, for så kunne vi godt have bestilt mad til i dag. Når nu Anders og Dorte ikke har sagt, hvad tid de kommer, kan vi jo ikke bestille varer til klokken mellem det og det. Nu bliver det noget værre rod. I hvert fald i min verden.

Og nu lufter vi ud, det skal man jo, og jeg fryser bare like hell. Jeg magter fandeme ikke denne kulde. Jeg må finde mig et andet rum at være i. Køkkenet. Der er ingen vinduer åbne. Hvis I ikke hører fra mig igen, er jeg frosset til is og er klar til at blive tøet op om 1000 år.

- but hey, what's on for dinner?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar