Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 5. februar 2013

Jeg har en plan!

Vores nabo faldt i opgangen, og jeg gik ud og hjalp ham op og ind i lejligheden. Jeg gjorde rent derinde og tog ham med ud at shoppe, så han havde nogle pæne ting.

Men så vågnede jeg. Og så tænkte jeg faktisk "øv". Jeg ved ikke helt hvorfor...? Jeg kan ikke fordrage manden. Hm. Sur røv.

Jeg har ikke mere at være stresset over, men det tager åbenbart lidt tid, før det forsvinder, selvom jeg brød ud i ekstrem hulken, da han læste brevet højt for mig. Fra jeg hentede brevet i postkassen og til jeg overrakte ham det... Jeg følte mig næsten som men en menneskelig guillotine. Han åbnede brevet, jeg holdt mig for øjnene for jeg var forberedt på nej, men opdagede, at en stor del af mig alligevel havde håbet, for da han udbrød "YES!" begyndte jeg spontant at hulke. Jeg græd og græd, og vi holdt om hinanden, jeg kunne bare ikke stoppe igen, men til sidst tog jeg mig sammen. Men en sten er faldet fra mit hjerte, selvom der stadig er spor efter den. Stress går vel heller ikke væk fra minut til minut?

Jeg skal til lægen i morgen. Nu er det alvorligt, det med foden. Det er meget, meget vigtigt at jeg får lægelig vurdering. Jeg tror personligt selv, at jeg har hjerteproblemer, men måske sidder jeg vitterligt forkert på stolen. Jeg tænker på Cecilie, som bl.a. var meget svimmel, som har fået konstateret et problem med hjertet. Jeg har været svimmel rigtig meget i lang tid, og tilsyneladende uden grund - mad og drikke hjalp ikke særlig meget. Måske kan det skyldes at jeg har problemer med hjertet? Hm. Jeg ved det ikke, og jeg vil ikke sidde og hidse mig selv op, før jeg har fået et svar. Skal sikkert også have taget et EKG - og det kan jeg få ordnet på torsdag :)  Så må René og hans mor bare handle alene.

Meeen... Jeg er nok nået hjem inden da :) De åbner jo klokken 7, mener jeg, så jeg kan tage derind og hjem igen, og jeg faktisk nå det hele på en times tid, maks halvanden. Cool. Fakta åbner klokker klokken 8, og Majbritt kommer ved 10-tiden. Måske jeg få Majbritt til at hente mig på Køge sygehus på vej hjem til René, der så er klar til at køre tidligere end normalt? Hmm... Jeg ser en plan forme sig! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar