Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 13. februar 2013

Alt, der (forhåbentlig) skal til

Jeg har en skriveblokade. Jeg har haft den rigtig længe. Over et år, måske endda 2. Jeg kan ikke finde den. GIF'en. "Gejsten", "inspirationen" og "følelsen". Men jeg må op på hesten igen. Jeg har taget mig tid til virkelig at gennemlæse "Blindfolded" flere gange, og komme med en udtalelse, og jeg tror, at det faktisk er det, der skulle til. En udtalelse. En erklæring af mine tanker omkring noget. Jeg vil selv skrive. Ikke "Blindfolded", den er jo skrevet - tak Tilde

Men jeg vil skrive en novelle med mine ord, mine fingre, min elegance, mine følelser - jeg vil skrive en novelle af mig. Tilde er en af verdens dygtigste forfattere, og hun skal nok få den anerkendelse, hun fortjener. Og jeg er glad for, at det eneste, der har givet mig håbet om at kunne skrive lidt igen, er en kommentar til en af hendes noveller. En eneste kommentar. Hvis jeg havde gjort det for længe siden, var der måske ikke gået så lang tid. Men kender I  ikke det, når man ikke ved, hvad man skal sige, enten fordi man er overvældet over hvor flot den er skrevet, eller fordi man ikke synes den lever op til det, der ellers er skrevet? Sådan har jeg det ofte. Når det er en af de to ting, kan jeg have svært ved det. Men i dag har jeg gjort det. Og jeg vil faktisk forsøge at "bruge" kommentaren til at sætte skub i sejlene hos mig selv.

2 kommentarer:

  1. Tak, Rikke. Jeg er glad for, at du kunne lide min tekst. Jeg værdsætter alle dine kommentarer og jeg er glad for, hvis du har følt at det har kunnet hjælpe dig på vej. Når folk kommenterer og fortæller deres mening, specielt dine kommentarer, så giver det mig håb og endnu mere lyst til at fortsætte. Så det vil altid være mig i sidste ende, der takker. Tak.

    SvarSlet
  2. Sikke nogle søde ord. Jeg er glad for, at du skriver dem, nu, hvor jeg ikke har skrevet en skid til dine noveller i så lang tid. Det er jeg ked af. Jeg elsker ellers at fable om dine noveller. Men jeg har oprettet en profil på blog.dk, for jeg tænker, at det kan være interessant at snakke om dem privat. Jeg vil nemlig gerne snakke mere om dem, men jeg synes ikke at det hele kan være i kommentarer på blogspot.

    SvarSlet