Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 10. februar 2013

Godnat!

Dyr. De bliver jaget og dræbt. Og hvorfor? Penge? Det er forfærdeligt at tænke på. Eskimoerne. De jager sæler og slår dem ihjel. Det synes jeg er okay. Ved I, hvorfor, jeg synes det? En eskimo bruger alt på sælen. ALT. Der er ikke noget, som bare bliver smidt ud. De aktivister, som spraymalede sælerne fordi eskimoerne slog dem ihjel, ødelagde alt for eskimoerne - og malingen har sikkert gjort mindre skade på de sæler, der blev sprayet.

Tag næsehorn. Deres horn er så eftertragtede nu, at folk bryder ind på museer for at stjæle hornene fra de udstillede næsehorn, og næsehorn i zoologiske haver er endda i fare for at få fjernet deres horn - de bliver dræbt, og deres horn skåret af. Jeg er næsten sikker på, at jeg læste at det var til medicinske forsøg, men jeg er ikke sikker.

Jeg forstår ikke, hvordan folk kan være ondskabsfulde overfor dyr. Hvis man ikke kan lide hunde, kan man gå et sted hen, hvor der ikke er hunde. Man behøver ikke at slå dem ihjel. Og hvis noget på en kat på et tidspunkt bliver mange penge værd, så husk på, at det eneste, den har gjort, er at holde mus væk fra dit hus, eller skidt foran din opgang, selvom man ikke må have katte, hvor du bor.

Jeg har ondt i hovedet, jeg er sådan lidt groggy, klokken er lidt i fire om morgenen, og jeg burde gå i seng, eftersom jeg ikke har taget nogen lur i dag. Vent. Det er løgn. Jeg faldt i søvn under "Bibelstudierne" så jeg lå med hovedet hen over bogen - haha. Jeg tog en halv time dér.

Men nu går jeg i seng. René ser også glad ud, nu hvor jeg har tegnet hjerter på ham, mens han stod og snakkede, fuldstændig vind og skæv på sovepiller - Hehe. Hvordan mon han ser ud i hovedet i morgen?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar